Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem telepíti a Windows...

Miért nem telepíti a Windows xp-t a gépem?

Figyelt kérdés
Nem telepíti a gépem az xp-t, peddíg úgy álítottam a bios-ban mindent ahogy kell...utánna be helyezem a lemezt, de ezen a gépen linux volt előtte...na szóval...be teszem a lemezt és ugyanúgy a linuxot indítja miért?

2013. máj. 4. 15:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
cd jóó már próbáltam 3 is , usb-s a billentyűzetem, olvasó jó, sorrend jó, nem jó a linux mert ilyen csíkos szar jön be amikór elindul mintha nem ismerné a video kártyát, vagyis onnan nem tudok telepíteni sem formázni, nem írja hogy nyomjak meg egy gombot hogy bootolja csak annyit hogy boot from cd/dvd ott nyomhatok akármit, indítja a linuxot
2013. máj. 6. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:

"boot from cd/dvd " - ez az a kiírás, amit kérdeztem.

Azért nem bootol, mert USB-s a billentyűzeted. Szerezz egy Ps2-eset és jó lesz, és ha már a BIOSban leszel engedélyezd az USB-s billentyűzeted, hogy később tudd használni, hogy bejuss a BIOS-ba...

2013. máj. 7. 17:21
 13/17 predators máté válasza:
biztos nem jó a gépigény vagy más windows-ra szorul
2013. máj. 7. 17:32
 14/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2013. máj. 9. 00:09
 15/17 A kérdező kommentje:
mégsem jó, amúgy meg az usb-s billentyűzettel is be tudok lépni a biosba
2013. máj. 9. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha jó lenne a lemez meg a billentyűzet is akkor menne...
2013. máj. 9. 18:16
 17/17 predators máté válasza:
nekünk linux suse volt alapnak és windowsra telepítették a gépet 2003 ban anyáék. de nem tudom hogy abiosban kell e állítgatni mert akkor csak 1 éves voltam xdxd
2014. ápr. 22. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!