Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem telepíti a Windows...

Miért nem telepíti a Windows xp-t a gépem?

Figyelt kérdés
Nem telepíti a gépem az xp-t, peddíg úgy álítottam a bios-ban mindent ahogy kell...utánna be helyezem a lemezt, de ezen a gépen linux volt előtte...na szóval...be teszem a lemezt és ugyanúgy a linuxot indítja miért?

2013. máj. 4. 15:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Rosszul állítottad be a botsorrendet vagy rosszul írtad ki a lemezt vagy USB-s a billentyűzeted vagy rossz a meghajtód...
2013. máj. 4. 16:00
 2/17 anonim ***** válasza:
2013. máj. 4. 16:01
 3/17 Komplikato ***** válasza:
Ööö, amikor elkezdene bootolni lemezről nem írja ki véletlenül, hogy lemezről való bootoláshoz nyomj egy gombot? Anélkül meg megy a HDD boot?
2013. máj. 4. 16:47
 4/17 anonim ***** válasza:
És ha Linuxból nyitnád meg a DVD-meghajtót?? Tapasztalatom szerint - igaz, Win98-cal - ez a trükk bejön!(Amint leformázod és particionálod a HDD-t, a Linux garantáltan eltűnik!)
2013. máj. 5. 09:42
 5/17 anonim ***** válasza:
Tehát linux alatt formázza le saját magát?? Ez windows alatt sem működik...
2013. máj. 5. 09:45
 6/17 anonim ***** válasza:
Bocs, talán félreérthető voltam. Azt akartam javasolni, hogy a mostani Linuxából lépjen rá a DVD-meghajtóra, inditsa el a Windows-telepitőt (ekkor ez átveszi a "parancsnokságot"), formázza le, és particionálja meg a HDD-t, majd telepitsen!(Nekem működött.)
2013. máj. 5. 10:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem voltál félreérthető. Futó linux alatt a linux partíciót érdekes lesz leformázni még akkor is ha a telepítő "átveszi a parancsnokságot"...
2013. máj. 5. 10:27
 8/17 anonim ***** válasza:
Ahum. Nekem WIN98 alatt akkor miért sikerült??
2013. máj. 5. 21:16
 9/17 anonim ***** válasza:
Az a 98 volt. 20 éves oprendszer. Ez egy XP és biztos hogy nem fogod a rendszerpartíciót úgy leformázni, hogy közben fut maga az oprendszer. Erre fogadhatsz is...
2013. máj. 5. 21:24
 10/17 anonim ***** válasza:
... és ez igaz a linux-ra is. Szép volna ha engedné...
2013. máj. 5. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!