Miért van oda mindenki a google chrome-ért?
Sokáig FF-et használtam én is. Akkor váltottam, amikor a FF-nek voltak olyan kiadásai, amik módszeresen megették a memóriát.
Amíg a Google nem követ el hasonló bakit, addig megmarad, mint fő böngésző.
Gyors, nincsenek sallangok.
Évekig én is Firefoxos voltam, igazából szeretem még mindig, kb fél éve állam át végleg Chrome-ra. A kiegészítők hiányoznak még mindig, de nem eszik annyi erőforrást mint a firefox, és nem is szokott összeomlani (jó, a firefox sem omlott össze egyszerűen, de kb 7-9 óránként van egy menetrend szerinti crash). A Chrome-nál még nem tapasztaltam ilyet.
Ugyancsak a design sokkal minimálabb, nincsenek sallangok, nekem jobban bejön (persze ez teljesen szubjektív)
De azért te is hülyeségnek mondod az érveket... szerinted miért "gagyi"?
Én azért váltottam mozillárol chrome-ra mert a videóknál YT-n meg máshol is állandóan kifagyott. De így napjába 8x-10x. Pedig frissítettem rajta mindent flash player...
4 hónap után elegem lett és le cseréltem. Azóta is volt mondjuk ilyen fagyás de összesen 2, 9 hónap alatt. Azé szerintem ez nem mindegy.
De ez csak az én véleményem.
Én évekig használtam Firefoxot, illetve most is néha használom, de csak pár kiegészítő miatt.
Az utóbbi években már inkább Chrome-ot használok, mert ez fejlődik a leggyorsabb ütemben a webes technológiákkal, illetve elég jól együttműködik a Google szolgáltatásaival.
Mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai, a Firefoxból nekem azért lett elegem, mert egyszerűen lassú és túl "nagy" volt.
Chrome-al 3 lapot megnyitottam addig, mire a Firefox betöltött. (Na meg először a Chromeban jelent meg, hogy minden lapfül külön processzt kapott, így egy weboldal nem tudta a teljes böngészőt kiütni.)
A dizájnra csak annyit, hogy át lehet szabni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!