Milyen alapvető programokat tegyek még rá az új gépre?
Vettem egy gamer konfigot,már rajta van windows 7.
Most rakom rá a Nero-t (Író program.) Mit kéne még feltennem?Vírusírtóból az Avira Control Centert tettem (1 évig ingyenes.)
Kéne még a powerpoint,microsoft word,excel,meg ilyen programok..ezeket hol tudnám letölteni?
Köszi!
Jajmár. Ha nem nagyvállalatot üzemeltetsz, akkor:
Kinek mi az alapvető program...mindenestre akármiket is telepítgetsz fel, lehetőleg startupkor lehetőleg ne induljon el a világ összes szolgáltatása. Részemről még:
-f.lux
-7-zip
-Opera
-HDD Sentinel
-Google Earth
-CCleaner (bár erre jóesetben félévent egyszer van szükség)
-Synctoy
-Maxview
-DaemonTools
-UTorrent
-Creative MediaSource Player (vagy más értelmes zenelejátszó, pl. AIMP3)
-Mediaplayer Classic + codec-pack (K-Liteot preferálom)
-Adobe Reader
-PDFCreator
-notepad++
-Photoshop
-Illustrator
-Inventor
-Vuescan
Utóbbiakra a munkám miatt van szükség, a többi szerintem meg elkél bárhol.
"-PDFCreator
-notepad++
-Photoshop
-Illustrator
-Inventor "
??? ezek kinek-minek alapvető programok? Fejlesztőnek és dizájnernek talán.
"ezek kinek-minek alapvető programok?"
Nekem. Ez az én személyes listám, de ezt meg is jegyeztem a végén, nem tudom azt sikerült-e elolvasni, vagy a te géped hibásan jelenítette meg a hozzászólást (fogyatékos-e vagy)? De írjál még pár kérdőjelt, hátha távolabb kerülsz az analfabetizmustól. Kicsit offtopic, de akkor sem értem, - egyesek nem segíteni akarnak itt, csak a másik válaszadót támadni, hogy az beztos hülyeséget mond. Ezzel magadnak akarod igazolni, hogy te vagy az egyetlen okos ember a Föld kerekén, vagy mi? Írtam egy listát - az enyémet. A felét a kérdező tán nem is ismeri, de legalább ötleteket ad neki. Nyílván nem fogja feltelepíteni azt, ami neki nem kell. Szerintem ennyire egyszerű, de itt nem áll meg a történet! Kérem oda kell írni még nyolcszáz kérdőjelet és provokatív mondatokat, hogy bizonyítsuk: a másik válaszadó biztos egy barom, amiért ilyesmiket ír. Lehetett volna szépen is - netikett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!