Milyen alapvető és kiegészítő programokat telepítsek egy teljesen új gépre?
Figyelt kérdés
Főleg kiegészítő, de alapvető programokra is kíváncsi vagyok. Windows XP.2010. ápr. 16. 16:35
1/3 anonim válasza:
Driverek
Virusvédelem+Tüzfal
WinRar
TotalCommander
rendszerkarbantartó (CCleaner)
Böngésző (firefox, opera, chrome amelyiket akarod)
+ Adobe flash és Jawa
Médialejátszó (MPC, Kmplayer, Foobar, VLC)
Virtuális meghajtó (Daemon, Slysoft)
CD-DVD iró (Nero, Ashampoo)
Képszerkesztő (PS, Irfanview, Xnview amit akarsz)
Chat (Msn, Skype)
MsOffice (word,excell, pps)
PDF (Foxit)
P2p (uTorrent) ☺
Mi kell még? Mire szeretnéd használni?
2/3 anonim válasza:
Kb. azokat telepítsd amit az előző válaszoló leírt. :D
Abban minden benne van ami kellhet.
Bár tűzfal felesleges, ha oda figyelsz mit töltögetsz le, akkor nem lesz vírusos a géped.Média lejátszókból én a VLC-t tenném fel.
(Amúgy az Irfanview az képnézegető szerintem és nem képszerkesztő ;) Én feleslegesnek tartom.)
3/3 anonim válasza:
Cask azt rakd fel amit használsz is mret minden biztonság irés térj át Linuxra kevesebb játék DE no vírusok ingyenes mert amicrosoft már kezdi abbahagyni az XP fejlesztését mert lejár a terméktámogatrási ciklus Linuxnál nincs ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!