Lenovo Thinkpad T400 notebook-ra milyen operációs rendszert tegyek?
Figyelt kérdés
CPU: Intel Core 2 Duo P8400 2.26 GHz
RAM: 4 GB
Most Windows 7 van rajta, de nagyon lassú. XP? Vista?
2013. máj. 3. 11:12
1/9 anonim válasza:
Miért lassú? 4 GB RAM-mal és 2 magú procival nem kellene annak lennie.
Windows7-el gyors lehetne.
2/9 anonim válasza:
A Vista lassabb, mint a win7. Meg "nagyon sz@rra sikerült".
T400-ason simán hasítania kellene a VIN7-nek, driverek etc rendesen fent vannak?
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Minden driver jól fönt van, van a lenovonak egy system update nevű progija, az ellenőrzi, hogy van-e frissebb driver valamelyik eszközhöz, nem talált semmit. Esetleg érdemes egyenként végigmenni a hardvereken és friss drivert keresni?
2013. máj. 3. 11:25
4/9 anonim válasza:
Nem adtak a géphez alaplapi CD-t?
5/9 A kérdező kommentje:
Használtan vettem, nem adtak hozzá csak egy töltőt. Nem mindig lassú. A firefox pl. 20-30 mp alatt indul el, de utána tűrhető sebességgel fut. Az excel is lassan indul, de utána jó minden. Mitől lehet ez? Főleg akkor lassú, mikor hibernációból "ébred"
2013. máj. 3. 11:32
6/9 anonim válasza:
Le kellene futtattni a Lemezkarbantartót, ez a CHKDSK/r. Ez időnként nem árt, a rossz szektorokat is javítja. C-re jobb egérgomb, Tulajdonságok, Eszközök, Hibajavítás. Itt mind a kettőt be szoktam jelölni (XP-m van, de hasonló lehet Win7-ben is). Ha újrainditod, kék alapon fehér betűkkel fut, de ez nem a Kékhalál.
7/9 anonim válasza:
Bocs. majdnem elfelejtettem és mennem kell. A Lemez-töredezettség mentesítőt is futtasd le, a Windows-é helyett találsz a neten jobbakat (pl. Defraggler).
8/9 A kérdező kommentje:
ok, köszi, megpróbálom.
2013. máj. 3. 11:42
9/9 anonim válasza:
Most egy kis asztali ITX-em van, ez is lassult (csak egy éves telepítés), a lemezkarbantartó lefuttattása óta megint gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!