Mit tegyek ha Star Stable 4-ben besüllyedt a ló a földbe? Eredeti, hamisítatlan CD, úgy vettük újan. ) :
Figyelt kérdés
Egyszercsak mentem a mocsárban,a rendes úton,bescúszott a ló a vízbe,ki sikerült mászni,de a ló nyakig a földben van,és csak hátra hajlandó menni,és csak akkor áll meg,ha ágaskodást parancsolok neki.Azt gondoltam,ott hagyom,visszamegyek a Huron Farmra és elindítom az edzésfutamot,mert akkor ott terem a ló.Ott is termett,de nyakig a földben!Ha leszállítom a szerencsétlent a lóról,az persze rendesen megy.Lovat kéne cserélni?És ha az is benne lesz?11-es szinten vagyok,már sok kitüntetésem van,van pénzem is,szóval nem szeretném újrakezdeni.SOS! ):#Star Stable #CD játékok
2013. máj. 2. 19:48
1/4 anonim válasza:
Szia!
Pedig úgy tűnik újra kell de megpróbálhatod lecserélni egy olcsó lóra majd ha nincs a földbe vissza cserélni.Remélem érthető volt és tudtam segíteni. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,erre gondoltam.A mostani lovam is olcsón vettem,a kinézetébe szerettem bele.Megpróbálom! :)
2013. máj. 3. 14:21
3/4 A kérdező kommentje:
Ah...Vettem új lovat,és az is benne van.Kezdtem egy újat is szerintem ezt tényleg törlöm.
Azért,ha valaki tud megoldást,pls írja meg!
2013. máj. 4. 13:40
4/4 anonim válasza:
Ha nem mentetted el így, akkor lépj ki, aztán vissza, nekem is volt már ilyen párszor. Egyébként nincs más megoldás. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!