Van olyan . NET-től független program, amivel AVI videofájlokat lehet átkonvertálni más video-formátumokba (pl. MPEG, MPEG2, MKV, stb. )?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi?2013. ápr. 28. 16:19
2/6 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem leírni, FONTOS, hogy a telepítőnek a telepítés során ne legyen szüksége Internet-kapcsolatra, magyarán az egész telepítőt egyszerre le lehessen tölteni, mert olyannak kell a program, akinek nincs nete... Én még eddig ilyen progit nem találtam... :-/
2013. ápr. 28. 16:39
3/6 anonim válasza:
Akkor hol kerestél. A legtöbb konvertálónak nem kell net. Letöltöd a telepítőt, amit bárhol net nélkül fel lehet telepíteni. Amit linkeltem annak a nagyrésze ilyen...
4/6 anonim válasza:
Az első 5 link pont ilyen net nélküli...
5/6 A kérdező kommentje:
Hát ott az elsők nem, kipróbáltam, de végre találtam egyet, valami any video converter...
2013. ápr. 28. 16:53
6/6 anonim válasza:
Jogos. Az első nem az, de van ott bőven ami alkalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!