Létezik ingyenes program képekből mpeg2 videó készítéséhez?
Olyan programot keresek, amivel jpeg képekből össze lehet állítani egy slideshowt mpeg2 formátumban, amit aztán dvd-re lehet írni, és ingyenes. Amiket én láttam, azok fizetősek és csak próbaidőre adják, ami ingyenes, az meg vcd-t készít, annak pedig sajnos elég pocsék a minősége. Márpedig fontos lenne, hogy jó minőségű legyen a kép.
Nagyon megköszönném, akinek van ötlete!
Van egy elég jónak tűnő alternatíva. A Microsoft honlapjáról letöltöd a "PhotoStory3 for Windows" nevezetű ingyenes programot. Magyar felülete van, könnyű kezelni és sok lehetőség van beépítve (különféle áttűnések, idő beállítás lehetősége, feliratozás, zene vagy konferáló szöveg felvétele-alárakása stb.). Igaz, hogy csak WMV formátumba ment, de abból akár 1024x768-as felbontással is (most próbáltam, nagyon szép a vetített fotók minősége a monitoron).
Ha a formátum nem felel meg, használd az Any Video Convertert, azzal kifejezetten DVD-hez való beállítással is konvertálhatod. Mindkét program elég gyors, jól kiegészítik egymást. (persze konvertálásra mást is használhatsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!