GTA 4 nagyon durván szaggat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen xp-t használtam, és nem rég lett felrakva win 7 a gépemre. Most raktam fel a gépre. Xp-n is előfordult néha hogy megfagyott egy két pillanatra, de aztán ment tovább minden rendesen. Most azonban elindítom a játékot, mikor ott ülnek az autóban a kikötőben elkezdeném nyomni a gázt, nem történik semmi, majd fél pillanat múlva már 10 méterrel messzebb vannak. És ez nem múlik el. 4-5 másodpercen belül újra megismétlődik. A hang egyébként megy alatta rendesen, csak a kép csúszik. Már lejjebb vettem a felbontást, kiléptem, újraindítottam a gépet (baráti tanács volt), de ez sem használt. Mit tegyek, hogy megint normálisan tudjak játszani??????2013. ápr. 28. 11:14
1/3 anonim válasza:
hát ez bizony videókártya, frissítsd a driverét.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi
2013. ápr. 29. 21:53
3/3 A kérdező kommentje:
Frissítettem, már nem olyan durva a szaggatás, de nem olyan jó mint régen xp-n :( Elég gyakran lefagy pillanatokra. Most hogyan tovább?
2013. jún. 29. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!