Van egy Laptopom és egyszerűbb játékok is szaggatnak rajta -Age of empires 3-nál percenként megáll a kép mikor ledől a ház meg általában is. -néha a GTA San andreas is durván szaggat, mikor az szokott mükszeni, meg olyan jateok amiknek menni kéne!?
Figyelt kérdés
Lenovo thinkpad t60
Intel Core Duo CPU t2400 @ 1.83ghz, 2,0 gb, és ATI Mobility Radeon x1300 512 mb-os memóriával.
Direct-x-et frissítettem javult a helyzet de még mindíg szaggatnak rajta jatekok, és frissítettem a videókari drivert is, ujratettem a gépet, de semmi. ????
2013. jan. 4. 23:19
1/4 98inter98 válasza:
gyenge a hardvered érdemes lenne erősebbre cserélni és nem rinyálni:)
2/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy gyenge lenne a rendszer ezekhez a játékokhoz. A régi laptopomon (Dell) is mentek szépen ezek a játékok, pedig csak egy sima 2 Ghz-es Celeron proci, 1 GB RAM és egy sima integrált 256 Mb-os videókari volt benne.
Milyen oprendszered van?
3/4 anonim válasza:
Biztos van fent valami program ami vissza fogja a teljesitméynt.
4/4 A kérdező kommentje:
Ms windows XP professional szervízcsomag 3-as.
2013. jan. 5. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!