Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Bigtorrenthez letöltöttem a...

Bigtorrenthez letöltöttem a 3.3-as utorrentet, miért nem indul?

Figyelt kérdés
Az oldalon a 2.nem tudom hányas verziót ajánlják,lehet hogy ezért ? Szerintem az én verziómnak is működnie kellene,beállítottam,ahogy a honlapon fenn van.Új laptopom van,Windows 7-el.
2013. ápr. 27. 18:28
 1/4 geiszla ***** válasza:
Mi nem indul? A utorrent, vagy a torrent letöltése? leírnád kicsit részletesebben a problémát?
2013. ápr. 27. 18:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Rákattintok az oldalon a filmre,letölti,megnyitom,és automatikusan rá kellene raknia az utorrentre,és indulnia kellene a letöltésnek.De azt írja ki az utorrent angolul,hogy rendesen fut a program,de mégse képes kapcsolatot létesíteni..Nem értem,a régi gépemen működött egyből rendesen. (Csaj vagyok,légyszi úgy válaszolj,nem vagyok annyira számítógép zseni :)))
2013. ápr. 27. 18:47
 3/4 geiszla ***** válasza:
Ha egy ".torrent" fájlt töltesz le, és azt nyitod meg, akkor nem lehet se a böngészővel, se a Bigtorrenttel a baj. Leírnád légyszi pontosan, hogy mit ír ki a utorrent?
2013. ápr. 27. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a megoldást időközben :) Letöröltem az előzőt,és azt a verziót telepítettem,amit ők írtak,és így most működik :) Mondjuk azt nem értem hogy az előző miért nem volt jó,de most boldog vagyok,nagyon szépen köszönöm a segítségedet,és hogy segíteni akartál :)))))
2013. ápr. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!