Letöltöttem a Microsoft Office 2007-es verzióját egy bemutató elkészítése miatt, de a suliban nem ezt a kiadást használjuk, ezért szeretném visszaállítani a 2003-ast! Hogyan tudnám?
ha nem törölted le a 2003-ast (és egyáltalán rajta volt a gépen), akkor a telepítési helyén (eredetileg: Program Files\Microsoft Office, vagy 64bites windows esetén: Program Files (x86)\Microsoft Office) meg kell hogy találjad a (.exe) filet.
Ha ott nincs meg, akkor mindenképp újra le kell töltened, vagy telepítened CD-ről.
Dobd ki a fenébe az Ms-Officet, és telepíts LibreOfficet. Az a 2003-ra hasonlít, de mindkettőt tudja, a beállításoknál meg tudod adni, melyik legyen az alap, továbbá ingyenes és jogtiszta.
El sem indul, vagy bizonyos dolgokat nem jelenít meg?
Nem egyértelmű a számomra, hogy melyikkel készítetted, és melyikkel akarod indítani, illetve, hogy ugyanott próbáltad-e ki, ahol megcsináltad. Ha korábbi változattal játszanád le, el tudom képzelni, hogy nem ismeri fel a formátumot.
Kérdés az is, hogy mi minden van a prezentációdban. Ha mondjuk videó is, ellenőrizd, hogy a hivatkozások stimmelnek-e. Lehet, hogy a képeket sem ágyazza be, erre nem emlékszem, és most nem tudom kipróbálni, nézz utána.
"alapból más fájlformátumba ment"
PPT-t is? Ezt nem is tudtam, igaz, hogy nem is használok MS-Officet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!