Hogyan lehet két partíciót "egymásba rakni"?
Figyelt kérdés
Van egy laptopom. Telepíttem rá a windows 7 ultimatet, de figyelmetlen voltam és egy olyan C meghajtóra raktam ami 29 giga és már eléggé zsúfolt az a partíció. Ezen kívül van egy F(30 giga) és egy D(800 giga). Az lenne a legjobb ha valahogy az F-ből azt a 30 gigát hozzá tudnám csapni a C-hez.2013. ápr. 26. 12:07
2/3 anonim válasza:
Easus Partition Master. Én is azzal csináltam.
3/3 anonim válasza:
Azért csak óvatosan ezekkel a programokkal, mert ha valamit rosszul csinálsz, elszállhat az összes adatod!
Egy windows telepítő lemez pedig legyen kéznél, mert a partíció összevonás után jó eséllyel kell egy indítás javítást csinálni, legalább is nekem egy ilyen akció után folyton bekakkant a win.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!