Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok több partíciót...

Hogyan tudok több partíciót csinálni Windows 8-nál? FONTOS!

Figyelt kérdés

Vettem egy új laptopot és 2 partíciót szeretnék (jelenleg csak C van) Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy kell. Már vagy 3órája keresgélek az interneten, de semmi hasznos infót nem találtam. Légyszi segítsen már valaki.

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. ápr. 6. 17:39
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha van azon a f*s mobiltelefon rendszeren futtatás, akkor írd be oda, hogy: diskmgmt.msc

Itt csinálsz a C -nek egy kötet zsugorítást, majd a felszabadult területből új kötetet hozol létre.

2013. ápr. 6. 17:47
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi! de milyen "mobiltelefon rendszeren"?
2013. ápr. 6. 17:49
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

A Windows 8-at becéztem így.

Amúgy a billentyűzeten Microsoft embléma + R lenyomására általában minden Windows -ban megjelenik a futtatás ablak, na oda kell bevésni a fenti parancsot.

2013. ápr. 6. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi! már megtaláltam! nagy király vagy! amúgy én már megtaláltam ezt a panelt csak nem tudtam hogy mit kell csináélni :D nagyon köszi!
2013. ápr. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!