Hol találhatok 3D modellező embert?
Egy játékba kellene pár szörnyeteget elkészíteni,de lövésem nincs, hol lehet megbízni ilyen embereket.
Az olyan válaszokat mint "ott a maya meg a blender bzmeg, töltsd le oszt csináljad megfele" nem kérem, köszönöm szépen.
Hogy profit hol találsz, gőzöm sincs. Ha gondolod, én próbálkozhatom Blenderrel, de minél részletesebben közöld, hogy mi kéne. Küldhetnél vázlatokat is.
tabaki@uw.hu
Itt vannak profi tagok, írd ki, talán van aki elvállalja. De arra számíts, hogy nem lesz olcsó mulatság.
köszi az eddigi segítségeket :))
Nem is gondoltam hogy ingyen szívességből kérem bárkitől, egyébként nem kell nagy dologra gondolni, a fejlesztést vezető Lambda Team kikötötte hogy csak MD3 modelleket tudunk majd használni, és szerintem azokból is lehet jókat csinálni, csak közülünk senki nem ért modellezéshez az a baj :S
Ismeritek "A Köd" című filmet? Amikor egy kisvárost ellep a köd, és mindenféle szörnyek jelennek meg, az emberek meg egy boltban rekednek. Abban vannak jópofa rémségek és azokat kellene megmodellezni de mi nem tudjuk, ráadásul nekem időm se lenne rá :/ ehhez kérek segítséget a többiek nevében, mert tök jó lenne a film után lelövöldözni ezeket a ronda férgeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!