Szerintetek ha csinálnék 2D játékot akkor azt hirdethetném úgy, hogy belerakatom az újságba?
De nem akarok adózni a zsidóknak mert úgysem volna akkora bevételem bele,hogy még adózzak is.
A bevételt nem akarják elszedni a népektől mert lassan már de az lesz.
Remélem, hogy csak egy átlátszó troll vagy egy kamukérdéssel, mert nekem fájna már ha komolyan gondoltad volna ezt a kérdést...
Zsidózáshoz át lehet menni más oldalakra (vagy legalább más témakörbe).
Valószinüleg semmilyen játékot nem fogsz csinálni, nemhogy olyat ami bármilyen újságba bekerülne, úgyhogy ne is erőltesd az agyad ezen.
Előző neked mi bajod van talán terhes vagy?
Ha tudnád miket csinálnak a zsidók meg ha tudnál az egész rendszerről valamit akkor értenéd,hogy miért írtam amit.
Egyébként meg honnan veszed,hogy soha nem fogok csinálni semmit?
Kérlek húzz el a kérdésemből jó nem kell,hogy másoknak le rontsd a hangulatát azzal,hogy esetleg nem fog neki össze jönni a terve,mert attól,hogy neked még nem sikerült másnak sikerülhet.Nem kell,hogy elvidd a kedvemet csak azért mert te okoska nem tudott boldogulni vállalkozással.
A magadfajták fogják ledolgozni az életüket.
Segítséget kérni jöttem ide nem pedig lecseszéseket kapni.
Mindenképp muszáj adóznom és ha adózni fogok akkor is megérné nekem ha csak 2db tudnék eladni mert én ezzel csak egy kis plusz pénzt akarnák keresni.
Most komolyan nem értem mi bajotok van.
Nem én kezdtem hanem az első válaszoló flegmult be annak magyarázzá utolsó ne nekem nem én vagyok az aki nem vette be a napi magne b6 ját az idegei ellen.
:)
1. A zsidókat ne piszkáljuk már, jó? Nem ez a téma lényege!
2. Ha csinálnál egy játékot, egy olyan programmal ami pénzes (azaz a software-t meg kell venni), akkor azt max csak ingyenesen adhatod tovább.
3. Igazából nem értem mire gondolsz, hogy hirdetni ujságban, apróhirdetős ujság? Mert ha igen, akkor a válasz nem.
4. Ha valamilyen ún. ingyenes alappal fejleszted a játékot (pl linux alól c++-szal) akkor is, elég érdekes lenne az árusitása, mert ha hivatalosan akarod akkor még sok sok minden kell ahoz. Nézzél utána a milyen liszensz fajták vannak.
De azért sok siker! :)
"Kedves" Kérdező,
Aki igazán játékot akar programozni, az utánakeres a neten, és nem tesz fel még egy értelmetlen kérdést gyikra (amihez hasonlót 2445323-t feltettek már, de odáig sem terjed sokak informatika tudása, hogy azokat visszakeresse, hogyan akarnak igy programozni, vagy még inkább játékot programozni?).
A "zsidózások" nem a programozás témakörbe valók még mindig.
Egyébként meg, normális ember arra készül és arra tanul, hogy ledolgozza az életét. Nagyon kevés embernek adatik meg, hogy valami olyan ötlettel rukkoljon elő, hogy a hátralévő életükre meglegyen a napi betevő, még kevesebb használja fel normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!