Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan hírdethetném még...

Hogyan hírdethetném még jobban azt hogy bébiszitter vagyok?

Figyelt kérdés
hogyan tehetném vonzobbá a hírdetésemet? hogy valakit érdekeljen szerintetek van ilyen akit érdekel ha olcsó?
2012. aug. 10. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ajánló levelet ha tudsz szerezni az előny
2012. aug. 10. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ajánlólevél jó ötlet. Szerintem egy anyukánál a megbízhatóság többet jelent ilyenkor mint az, hogy olcsó vagy. Esetleg ha már vigyáztál gyerekekre, azt mindenképp írd bele. És szerintem az is számít, hogy tapasztalt vagy-e.
2012. aug. 10. 14:04
 3/8 A kérdező kommentje:
van 10 éve bébiszitter vagyok több családnál referenciát onnan tudok szerezni 2 gyemekem van az ár 600ft/óra ősztől szeretnék alkalomszerűen dolgozni délutánonként este hévégenként
2012. aug. 10. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha delutanonkent vagy este szeretnel gyerekre vigyazni akkor a helyi bolcsikbe vagy oviba kirakni a hirdetest jo otlet. Az en kisfiam bolcsodebe jar es ott a hirdetotablan van kiteve bebiszitterkedes. Ott van a legtobb kisgyerekes szulo akinek neha este, egy unneples alkalmava, kiruccanaskor, hetvegen szuksege van segitsegre. Mivel a gyerek bolcsis igy legtobb esetben nagyszoloi segitseg messze vagy egyaltalan nincs vagy meg dolgoznak. En is vettem parszor igyenybe a hirdetotablarol bebiszittert. Mindig ugyanzat a szemelyt termeszetesen mert meg voltam vele elegedve. MAi napig vigyaz alkalmankent a kisfiamra. Viszont azt kerdezd meg a bolcsitol, hogy kiteheted-e a hirdetesed mert lehet nemmindenhol engedik meg. Mi Angliaban elunk de meger egy probat, hatha sikerrel jarsz.
2012. aug. 10. 15:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Merre felé szeretnéd?
2012. aug. 10. 15:24
 6/8 A kérdező kommentje:
sajna nem mindenki tud megfizetni bébiszittert! (Tapasztalat) de munkája vagy egyéb más okok miatt kényszerül rá nagyik meg távol vagy dolgoznak vagy nincsenek és én sok tapasztalattal olcsón dolgozom valjuk be ki tud 1000ft fizetni óránként a 750-800ft az alsó határ!
2012. aug. 10. 17:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Bp összes kerülete és föként 3. 13. 4. 2. 12. ker
2012. aug. 10. 17:08
 8/8 A kérdező kommentje:
bölcsi jó de nálunk nem engedik ja a máltai játszon sem csak ha fizetek önkényesen nem lehet mert megbüntetnek
2012. aug. 10. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!