Szerintetek megérné váltanom Windows XP-ről Windows 7-re?
Szerintem érdemes lenne,az xp már egy őskövület...
De nagyon harmat a procid.Érdemes erősebbet beszerelni.
Mondjuk az egész gép egy régi technika,de azért a többi elég lenne a 7hez.
Nem. Erre a gépre XP való.
Valószínüleg működne rajta a Win7, de lomhább, nehézkesebb lenne, mint az XP.
A RAM-od még haggyán, de ez a : 2800+ Sempron elég gyenge szerintem.
Próbáld ki, aztán ha nem jó, vissza minden.
Clonezilla ingyenes, megoldható vele, hogy 5perc alatt visszatérj az XPhez.
azért azt tudhatnád,hogy a teszt szerinte egy p3as proci is elég a 7hez,gyakorlatilag meg másnapra töltene be a rendszer,ha bekapcsolod.
a 2800+ kb 2200 Mhz lehet,ha feljebb álítottad,az max +20% teljesítmény,és -5 év élettartam...De az se dob rajta annyit,mert túl gyenge.Ha nem cserélsz processzort,nem tudod normálisan használni a 7et,és vissza fogod tenni az xp-t.
Amivel érdemes,az legalább egy X2es amd,de nem biztos,hogy támogatja az alaplapod...
Ha nem akarsz rá költeni,marad az xp,vagy esetleg linux,vagy ubuntu(az is linux,de jobban néz ki).
Tegyél egy próbát. Addig úgysem nyugszol meg.
Nálam egy gépen Northwood magos 3 GHz-es P4-es procival 2 GB RAM-mal és HD3650-es AGP-s videokártyával nagyon szépen megy a win7.
Viszont tény, hogy a másik gépen Athlon X2 4800+ procival, 4 GB rammal és HD 4670-es videokártyával sokkal gyorsabb az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!