Erre a gépre jobban megérné Windows XP-t rakni mint win7-et?
Feltűnően lassú a gépem (win 7 professional, volt ultimate is ugyan olyan rossz volt)
És hogy szeretnék újra vissza rakni XP-t, mert azon a játékok, sőt még a videók is jobban mentek (szaggatnak a videók) efelől már gyenge videókártyára gondolok.
Na most ez egy olyan vírus (nem tudom van-e ilyen) ami akkor is megmarad ha formázom az egészet rendszert (egy C-van) vagy pedig tényleg nem bírja a win7-et.
Gondolom már várjátok mikor írom le a gép adatait itt:
ATI Radeon 9550 - AMD Semprom 3000+ - 2 GB DDR Ram (nem 2 ill 3)
Mert ha gyenge holnap vissza rakok egy XP-t szerintem. Meglátjuk sikerül-e! :D (életem első XP telepítése de nem sokban tér el a win7-től más a felület.)
igen, jobb lenne rá az xp
és tényleg nem más a telepítése, de a particionálásnál legyél észnél
Köszönöm a válaszokat.
Holnap vissza is rakom, meg majd ki is írok egy két lényegesebb dolgot.
Azt akarom kérdezni, hogy emlékszem amikor utoljára telepítve lett erre XP, (régóta win7 van rajta XD) akkor a net csinálással sokat szarakodtak. Azt hogyan kell? Aztmondták a SP 3 magától megoldja majd ezt. Amit ki is fogok írni emiatt, mert letölteni akkor majd nem tudom mert nem lesz net! :D (minő logika)
Akkor a videokártyával vagyok lemaradva. :S
Sebaj, vissza az XP-re. Komolyan mondom hiányozni fog a win7 XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!