Hogyan lehet kikapcsolni a Microsoft Word 2003 (SP3) -ban az indításakor megjelenő "Víruskeresés futtatása…" –t?
(a baloldalon, alul jelenik meg, a Tálca felett a felírat, majd mikor bejön a Word, eltűnik.)
Kb. 2 hónapja nagyon hosszú időbe telik, amíg használni tudom a progit. Ugyan ez történik kilépéskor is. Nem reagál azonnal a kattintásra. A többi Office program tökéletesen, szinte azonnal indul, és ha kell, várakozás nélkül kilép.
Vírus és kémprogram keresés negatív.
(Nod32, Spyware Terminátor, Outpost Firewall Pro)
Minden riasztást okozó fájlt eltávolítottam, de maradt a probléma. Közben ezt találtam a kérdéssel kapcsolatban:
A Word alkalmazás indításakor az állapotsorban a „Víruskeresés futtatása” üzenet jelenik meg
A jelenség akkor fordul elő, ha egy külső gyártótól származó Word-bővítmény (.wll kiterjesztésű) függvénytárfájlja töltődik be az Office Startup mappájából.
… nálam az Office Startup mappa jelenleg üres, és .wll fájlkiterjesztés sem található a gépen.
(WinAudit: Számítógép audit :: 2009.09.29. 20:54:03
Fájkeresés .WLL Files)
Did not find files with extension .WLL (nem található .wll fájlkiterjesztés)
Az a probléma, hogy fogalmam sincs, hogy melyik progi bővítménye telepedhetett rá a Word-re!
(úgy néz ki, hogy csak 1 teljes C-format. oldja meg a problémát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!