Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik rar password remover...

Létezik rar password remover (eltüntető)?

Figyelt kérdés
Ha igen tudnátok küldeni egy letöltési linket privátban. Köszönöm :)
2013. ápr. 12. 20:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%

nem bántsd tabakit!

Ő is a 16-os véleményére reagált, mert 16-oska már látott ilyen videót. Erre írtam, amit írtam és ezért készített tabaki egy olyan videót, ami kifigurázza az ilyen "biztos van mert láttam róla videót" véleményeket. Szerintem mindenki számára világos hogy tabaki videója egy fricska mindazoknak akik bedőlnek az ilyen kamu videóknak...

2014. márc. 1. 13:46
 22/30 anonim ***** válasza:
48%
Elnézést, nem jelzett a szarkazmus detektorom.
2014. márc. 1. 15:11
 23/30 tabaki ***** válasza:

Sorrendben: Bocs, köszi, még egyszer bocs.

:)

2014. márc. 1. 15:17
 24/30 Counter Strike válasza:
0%
A Sok eszetlen. Igen. Félig meddig létezik. még régi DDoS-olt rar bontó ami még nem ismer jelszó titkosítást. próbáld azzal.
2014. aug. 7. 21:34
 25/30 tabaki ***** válasza:

@Counter Strike:

Te próbáltad, ugye? Szóval tapasztalatból mondod, hogy több városi legendánál? Hát, ez nagy öröm.

Kérdező, ne felejts el beszámolni a sikerről, már úgyis régen égett a pofámon a bőr.

2014. aug. 7. 22:07
 26/30 tabaki ***** válasza:

@Counter Strike:

Most már tényleg kezdek kíváncsi lenni. Mutasd be, hogy csinálod, mondjuk ezen a fájlon:

[link]

2014. aug. 8. 09:55
 27/30 tabaki ***** válasza:

@Counter Strike:

Azt is elmesélhetnéd, hogy hogyan szokás túlterheléses támadást indítani egy tömörítőprogram ellen, és az hogyan járul hozzá a jelszó feloldásához vagy eltüntetéséhez. Vagy ebben az esetben mást jelent a "DDoS-olt"? Mit?

2014. aug. 9. 09:11
 28/30 tabaki ***** válasza:
A sok eszetlen...
2014. szept. 9. 23:21
 29/30 Counter Strike válasza:
0%
Most jutott eszembe ez a kérdés. És én nem leterhelésről beszélek. Hanem olyan kibontóról ami még nem ismer jelszó titkosítást. Olvasd pontosabban a válaszomat!
2015. aug. 29. 14:13
 30/30 tabaki ***** válasza:

Én pontosabban olvastam a válaszodat, mint szeretnéd, csak éppen butaságot írtál. A városi legenda nem holmi DDoS-olt (akármit jelentsen is ez), hanem a DOS-ban futó változatról tartja, amit állítasz -- de, mivel a fájl attól függetlenül át van kódolva, hogy a program kér-e jelszót vagy sem, a dolog mind elvileg, mind a gyakorlatban lehetetlen. Mellesleg a titkosító funkciót író programozókról ekkora ostobaságot feltételezni legalábbis udvariatlanság.

Az egyetlen hiteles érv az lenne az igazad mellett, ha bemutatnád a becsomagolt fájlom tartalmát, de tartok tőle, hogy ez nem puszta feledékenységből várat magára.

2015. aug. 29. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!