Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik rar password remover...

Létezik rar password remover (eltüntető)?

Figyelt kérdés
Ha igen tudnátok küldeni egy letöltési linket privátban. Köszönöm :)
2013. ápr. 12. 20:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Én a 9 karakter - több száz évre reagáltam. Egyértelmű, hogy a kérdező nem fogja feltörni, de te se adj neki téves infót, mert lehetséges, csak nem egy mezei számítógéppel.

Btw: egy ilyen gép már nem kerül 3 millába, de amúgy is csak egy példa volt. Amazonnak van a Cloud Computing szolgáltatása, amivel akár csak pár órára bérelhetsz gépeket elég nagy teljesítménnyel. Mellette a 8 db hd7970 eltörpül és nem kell 3 milliót elkölteni a gépre. Én nem azt mondom, hogy álljon neki a kérdező, hanem téged javítalak ki, hogy már nem olyan nehéz feltörni egy-egy 9-10 karakteres jelszót brute force-szal, ezért ajánlatos már minimum 12 karakteres jelszót választani.

2013. ápr. 13. 14:52
 12/30 anonim válasza:
19%

Megint a magyar mentalitás! Nem a kérdésre válaszoltok, hanem kifejtitek, hogy mit miért nem lehet megtenni.

A válaszokból csak az nem derült ki, hogy van-e ilyen program. Meg az sem, hogy ha a lottón 43millió variáció van, akkor miért van mégis időnként öt találat?

Mi lenne, ha mégis a kérdésre válaszolna az, aki tudja és hozzászól?

Sajnos, én nem tudom a választ, de nem is akarom lerángatni a kérdezőt.

2013. okt. 21. 03:40
 13/30 tabaki ***** válasza:

Bizony, az a csúnya mentalitás, azzal van a baj! Miután az első válaszból megtudhatjuk, hogy NINCS ilyen program, a negyedikből az is kiderül, hogy miért lehetetlen a létezése, csak a tizenkettedikben akad egy bátor ember, aki előáll, és kimondja: "Eszem ágában sincs minden hülyeséget elolvasni, a lényeg, hogy beszólhassak a többieknek."

Örülök, hogy még egyáltalán van ilyen empátia valakiben. Kit érdekelnek a tények, hogy itt a lottónál milliószor bonyolultabb kombinációról van szó, hogy nem tudom a választ? Egy a fontos, hogy Kérdező el ne szomorodjon! Sajnos, ez a magyar ember átka: Inkább nézi épeszű, gondolkodó lénynekk a másikat. mint érzékeny lelkű, dédelgetni való debilnek.

2013. okt. 21. 07:41
 14/30 tabaki ***** válasza:

+lénynek

Bocs, már megint szalajt a tasztatúra.

2013. okt. 21. 07:43
 15/30 anonim válasza:
0%

12-nek:

Nem értetted, hogy mit kommunikáltam.

Ha az iskolában azzal kezdik az oktatást, hogy a gyerek kap egy pofont, az nem a legjobb módszer.

Ha a parlamentben a másikat lehülyézik, vagy lelövik, az sem a legjobb módszer.

Senki nem lehet minden területen kiváló szakember.

Ha tőlem kérdeznek az én szakterületemről valamit, akkor nem azzal kezdem, hogy lehülyézem a másikat, hanem elmagyarázom. Aztán vagy megérti, vagy nem. De igyekszem a kérdés megválaszolására szorítkozni.

A kérdésre pedig a válasz az, hogy lehet jelszó megfejtő megoldás, csak ki kell várni a végét. És mivel mire megfejti,jó esélye van rá, hogy a megfejtendő password mögötti szoftver már elavult, nem érdemes belefogni.

Azért én is megkaptam a szalámit, arra reagálva, hogy nem kell mindjárt a másik torkának ugrani.

2013. okt. 25. 13:41
 16/30 Anonymus1986 válasza:
én viszont láttam már olyan hacker programot ,hogy csak be brows-ézta a file-t amit fel akart törni az ipse és utána startot nyomottt 10 másodpercig felpörgött a csík 100%ra és kidobta a kódot és kész is volt. ezt a netről lehet letölteni survey után vagyis fizetés után kapod meg és az sms ára 500ft alatt nincs
2014. febr. 28. 13:12
 17/30 tabaki ***** válasza:
És mi volt a jelszó?
2014. febr. 28. 14:54
 18/30 anonim ***** válasza:
16-os ugye ezt nem gondolod komolyan!! Ez max egy kamu videó lehetett, hogy emeltdíjas SMS-el lehúzzanak. Aki tudja, hogy működik egy jelszó az tudja, mekkora hülyeséget írtál...
2014. febr. 28. 16:50
 19/30 tabaki ***** válasza:
61%

@Fehersrac:

Az örök hitetlenkedésed, az fog engem a sírba tenni! Minek higgyen az ember, ha már a két szemének se?

http://www.youtube.com/watch?v=KggPsqJSZhc&feature=youtu.be

Bezzeg bánod már, hogy tamáskodtál, mi?

2014. márc. 1. 02:57
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
#19: Attól, hogy csinál valaki egy ilyen videót még nem kell elhinni, hogy létezik ilyen és működik is. Azt is elhiszed, hogy léteznek Jedik, mert van film róluk? Ez a videó egy kamu és még van jó pár ilyen, amikkel beetetik a hozzá nem értőket. Nekem van mérnök informatikus diplomám, tudom miről beszélek. Neked van? Ezek után biztos vagyok benne, hogy nincs. Ne próbálj már másokat is beetetni a hülye videóddal. Nem létezik olyan jelszó feltörő program, ami neked pillanatok alatt visszaadja a tömörített fájlt védő jelszót. Persze ha szerencsés vagy, kellően jó a géped és a jelszó megfelelően gyenge, pl. 4-5 karakter hosszú, nem tartalmaz speciális karaktereket és nagy betűket, akkor pár perc alatt Brute force technikával feltörhető. Ha már 7-8 karakter hosszú, tartalmaz nagy betűket, speciális karaktereket, akkor neki se állj inkább! Aki kicsit is ért hozzá, az tudja.
2014. márc. 1. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!