Létezik rar password remover (eltüntető)?
Én a 9 karakter - több száz évre reagáltam. Egyértelmű, hogy a kérdező nem fogja feltörni, de te se adj neki téves infót, mert lehetséges, csak nem egy mezei számítógéppel.
Btw: egy ilyen gép már nem kerül 3 millába, de amúgy is csak egy példa volt. Amazonnak van a Cloud Computing szolgáltatása, amivel akár csak pár órára bérelhetsz gépeket elég nagy teljesítménnyel. Mellette a 8 db hd7970 eltörpül és nem kell 3 milliót elkölteni a gépre. Én nem azt mondom, hogy álljon neki a kérdező, hanem téged javítalak ki, hogy már nem olyan nehéz feltörni egy-egy 9-10 karakteres jelszót brute force-szal, ezért ajánlatos már minimum 12 karakteres jelszót választani.
Megint a magyar mentalitás! Nem a kérdésre válaszoltok, hanem kifejtitek, hogy mit miért nem lehet megtenni.
A válaszokból csak az nem derült ki, hogy van-e ilyen program. Meg az sem, hogy ha a lottón 43millió variáció van, akkor miért van mégis időnként öt találat?
Mi lenne, ha mégis a kérdésre válaszolna az, aki tudja és hozzászól?
Sajnos, én nem tudom a választ, de nem is akarom lerángatni a kérdezőt.
Bizony, az a csúnya mentalitás, azzal van a baj! Miután az első válaszból megtudhatjuk, hogy NINCS ilyen program, a negyedikből az is kiderül, hogy miért lehetetlen a létezése, csak a tizenkettedikben akad egy bátor ember, aki előáll, és kimondja: "Eszem ágában sincs minden hülyeséget elolvasni, a lényeg, hogy beszólhassak a többieknek."
Örülök, hogy még egyáltalán van ilyen empátia valakiben. Kit érdekelnek a tények, hogy itt a lottónál milliószor bonyolultabb kombinációról van szó, hogy nem tudom a választ? Egy a fontos, hogy Kérdező el ne szomorodjon! Sajnos, ez a magyar ember átka: Inkább nézi épeszű, gondolkodó lénynekk a másikat. mint érzékeny lelkű, dédelgetni való debilnek.
+lénynek
Bocs, már megint szalajt a tasztatúra.
12-nek:
Nem értetted, hogy mit kommunikáltam.
Ha az iskolában azzal kezdik az oktatást, hogy a gyerek kap egy pofont, az nem a legjobb módszer.
Ha a parlamentben a másikat lehülyézik, vagy lelövik, az sem a legjobb módszer.
Senki nem lehet minden területen kiváló szakember.
Ha tőlem kérdeznek az én szakterületemről valamit, akkor nem azzal kezdem, hogy lehülyézem a másikat, hanem elmagyarázom. Aztán vagy megérti, vagy nem. De igyekszem a kérdés megválaszolására szorítkozni.
A kérdésre pedig a válasz az, hogy lehet jelszó megfejtő megoldás, csak ki kell várni a végét. És mivel mire megfejti,jó esélye van rá, hogy a megfejtendő password mögötti szoftver már elavult, nem érdemes belefogni.
Azért én is megkaptam a szalámit, arra reagálva, hogy nem kell mindjárt a másik torkának ugrani.
@Fehersrac:
Az örök hitetlenkedésed, az fog engem a sírba tenni! Minek higgyen az ember, ha már a két szemének se?
http://www.youtube.com/watch?v=KggPsqJSZhc&feature=youtu.be
Bezzeg bánod már, hogy tamáskodtál, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!