Windows 7 home premium erre a gépre?
processzor : intel celeron 2.66 ghz
ram : 1gb ddr
videókártya : nvidia geforce 7600gs 512mb
csak filmet néznék neten rajta, amúgy nem fognak akadni a filmek windows 7 alatt? meg még gyengébb játékokra pl. gta san andreas , nfs most wanted és még photosopra. :)
Gyerekek, ha olyan jól futott volna, nyilván a chrome sem akadt volna. Lehet hogy volt fenn win7, mondtam, hogy elbírja, de nem előnyös ennek a gépnek.
Én sem vagyok XP párti egyáltalán, de ezen a gépen ne legyenek elvárásaid a win7 irányába. Sajnos az optimális futáshoz nagyobb erőtartalékok kellenek. Azt nem mondom, hogy kezdj őrült fejlesztésbe, mert mindenki pénzből él, de a win7 akadozni fog gépigényes feladatoknál, ezt be kell látni. És a nagyobb felbontású film futtatása az gépigényes feladatnak számít.
# 2 számú Mester! Saját tapasztalatom, hogy már a 3 Gb RAM helyett a 4 Gb RAM is jelentősebben érezhető gyorsulást eredményez. Tudom, hogy elég a kettő is a futtatáshoz, de a gyorsabb rendszerhez 4 kell. Ez viszont nem vélemény, hanem tény.
És zárszóként csak annyit, és érti, aki érti, hogy a win7-nek, dinamikus a memória foglalása.
Kérdező, szúrj bele még egy giga ramot, az viszonylag pénztárca-barát módon megoldható, de a HD filmeket hagyd meg az erősebb gépeknek. GTA is jobban futna.
Azt tudom hogy dinamikus, és hogy minél több memória van, annál jobban igénybe veszi, de 2gb vagy 4gb között csak játékoknál van különbség. 2gb-nál 550-570 mb-ot evett a win, gép indítás után. Lent találtam még fél gigátxD beleraktam gépbe, és éppen hogy elérte a 600 mb-ot. Nah de azt is figyelembe kell venni nyilván hogy milyen programok futnak a háttérbe, és hogy mennyi. Szóval itt akárhogy is nézzük, mindkettőnknek igaza volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!