Hogy lehet az, hogy a Windows szerint 40 GB adat van a winyón, de ha kijelölöm, akkor csak 20?
Nagyon gondolkozom a 64 gigás ssd-n, ezért lepett meg a fenti tény. Pedig láthatóvá tettem a rejtett mappákat és fájlokat is, úgy is ezt az eredményt mutatja. Képekkel alátámasztva:
Van valahol 20 giga rejtett akármi?
Előre is köszönöm.
én, ha legalábbis várok egy kicsit, el szokta kezdeni a fölfele számolást.
De lehet fájlrendszerhiba, lomtár, stb... Ha a lomtár üres, lemezen jobbklick, tulajdonságok, és ott van lemeztöredezettség-mentesítő (csak gyorsít, de nem árt), stb.
Rendszervisszaállítás be van kapcsolva?
XP alatt néha elég sok helyet meg szokott zabálni.
számold bele a virtuális memóriát, a hibernációsfáljt ezek helyől lehetnek 10 giga. Aztán nincs benne a documents and settings (users), ez újabb gigákat foglal.
Előző jól mondja, Tc-vel érdemes nézni a rendszer fájlokat.
A lomtárban 2 parancsikon volt, szóval az nem játszik.
A rendszervisszaállítást és ezt a lapozófájlt akkor megpróbálom megtalálni, kíváncsi vagyok, máshova egyszerűen nem tűnhet el 20 gb...
Megnéztem TC-ben is, 86.6 gb szabad akkor a 120-ból. Így már reális, 20 giga + a lapozófájlok. Érdekes, hogy a Win8 nem tudja kiszámolni saját magának a rendes méretet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!