Hogyan tudok PowerPointba beszúrt videót másik gépen lejátszani?!
A Beszúrás / Videoklip az még megvan. De amikor a ppt vagy pps-t átviszem egy másik gépre akkor nem játssza a beszúrt videót... :(
Hol, hogyan, és mit kell beállítani, hogy beágyazza a videót és pps-ben vagy wmv-ban lementve másik gépen is megjelenjen a videó?
Sürgős lenne!
Előre is köszi!
Ha csak otthoni használatról lenne szó "nem lenne" gond, mert megcsinálnám gyökérben. De egy céges rendszerre épülő könyvtárszerkezetet nem építenék fel egy "idegen" gépen ahol esetleg szeretnék egy bemutatót tartani a cégünkről...
Én is azt hittem hogy a saját gépen szépen futó pps-ről csinálok egy jó wmv-t, mert "kutya kötelessége lejátszani. De mentés másként, wmv kiválasztáskor közli, hogy "A bemutató egyes médiaelemeit nem lehet belefoglalni a videoklipbe." :(
Ekkor kezdtem ritkítani a hajam!
Hát, a régi OpenOffice-ommal nem tudtam relatív útvonalat kérni, az faktum... Nem tudom, mi a teendő.
Ennyi hasztalan küszködés után én inkább HTML-ben megírnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!