Utorrent- Torrent másik mapába helyezése és fájl letöltött helyének megadása?
A következő a problémám:
letöltöttem egy bizonyos mappába a torrenteket!
Viszont most átrendeztem őket ,így a Utorrent nem képes észlelni a fájlokat (mint ha töröltem volna a fájlokat)!
Hogy tudom beállítani ,hogy a fájlt megtalálja a másik mappába is?
Töröld ki az össze piros szálat és töltsd le újra őket de csak a szálat. Mi előtt le okéznád keresd meg a már letöltött tartalmat, talozd be. Így át fog menni ellenőrzésbe majd bezöldül és átmegy seedbe.
Akkor minden oké lesz.
Nekem egyezer ezt 45 szállal kellet megcsinálnom, de megoldottam :)
Remélem tudtam segíteni.
Béke
Vegyünk egy példát, mert nem értem a legutóbbi választ:
Tehát letöltök egy filmet, pl. A remény rabjait, ami megjelenik nekem a D/Pöpec filmek könyvtárban az alábbi fájlnéven:
unknown-thshwshnkrdmptn.avi
Na, én ezt szoktam átnevezni, mert nem szeretem, amikor szinte minden magánhangzó ki van hagyva a fájlnévből, másrészt magyar címet adok neki. Tehát ánevezem "A remény rabjai.avi"-ra, de ezt már nem komálja a torrent kliensem, s nem találhatóként (vagy valami hasonlóképpen) fogja megjelölni. A lényeg, hogy nem tudok seedelni, pedig a fájl ugyanabban a mappában van. Mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!