Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a véleményetek a windows 8...

Mi a véleményetek a windows 8 rol? Szerintetek életképesek az alábbi játékok a rendszeren?

Figyelt kérdés

Következő játékokról lenne szo:

TrackMania sorozat

Batman Arkham Asylum/city

Euro Truck simulator 1,2

18 Wheels sorozat(kamion szimulátor)

Cobra 11 1-5 rész ig

The Incredibles

James Bond sorozat

Asterix & Obelix XXL 1,2

Madagascar 1,2

Kung Fu Panda

Call of Duty/modern warfare sorozat

Shrek 2

Emperors New Grove

Aladin Nasira revenge

Pirates of Carabien at a world end

Ezen kivül még az érdekelne hogy a win 8 sima vagy a pro verzion és azon belül a 32/64 bites változaton életképesek. Kérlek irjátok oda hogy melyik játék melyiken életképes.Ha voltak vele tapasztalatok nagyo szépen megköszönöm a választ.Amiat lenne fontos mert rendszerváltáson gondolkodok értsétek ki szeretném probálni hogy mit tud meg azért is mert ezek a kisöcsi kedvenc játékai és ezért fontos tudni. Ugyanis uly gépre szeretném feltetetni mert a jelenlegi gépem ne 100% +a rendszer se

Ha megkérnék mindenkit normális választ adjon. Ha rosz kategoriába itam sorry.

2013. márc. 27. 22:58
 1/3 anonim válasza:

Ez nem a játékoktól függ hanem hogy milyen géped van? hány GB ram van benne? nem mindegy hogy 32 vagy 64 biteset raksz fel.

Saját tapasztalatom szerint: felraktam egy R11CX netbookra egy 32 bites win8-at ami szép is volt gyors s volt de egy idő után megjelentek a kifagyások, lassulás egyszóval még nagyon gyerekcipőben jár. Ha játékra kell akkor Win7. Ismerek pár gammát de a legtöbbje elég gyenge játék de van amihez jó ha van egy kissebb atomerőmű mint pl: Batman.

Haverom szerint: ő is játékra használja van neki is egy 32 és egy 64 bites is az egyik professional a másik enterprise a 32 bites szépen fut azt nem használja csak zenélésre, net, film és egyéb apróságok

64 bitesen már meggyűlik néha a baja mert nála is jelentkeznek a kifagyások (neki nem netbook van) de neki megfelel. Erre annyit tudok mondani hogy rakd fel a gépedhez illő op rendszert (32/64 bit) és próbáld ki.

2013. márc. 28. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ igazábol csak kiváncsi voltam a gépigényre már megvan az elképzelésem hogy mijen kaliberű gépet szeretnék összerakatni csak azért kérdeztem mert ugy tudom a win 8 sok régi játékot nem visz. Ezért is kérdeztem és soroltam fel játékokat hogy ezek közül mejik életképes a win 8-on
2013. márc. 28. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:

A Cobra 11 Nitro elfut Windows 8on ezt személyes tapasztalatból tudom. De ha nem kompatibilis Windows 8cal akkor még mindig ott van a kompatibilitás mód.

De ha nem vagy biztos hogy hogyan mennének akkor le lehet szedni a netröl egy 90 napos kipróbáló Windowst. Nekem fent volt mielött. Megvettem volna az eredetit. Azthiszem csak néhány jelentéktelen dolgot nem tud (háttérkép változtatás). Egyébként nekem most Win 8 van fent és nagyon meg vagyok vele elégedve.

2013. márc. 31. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!