SÜRGŐS! Rendszertelepítéskor összeomlás win7 rendszeren új ASUS laptopnál mit tegyek szervíz?
Délután a rendszerem teljesen belassult majd újraindítás után win7 lemezt kért a javításhoz de nem sikerült javítania, a rendszerbe nem tudtam belépni így elkezdtem újrarakni.
Nem első rendszertelepítésem de minden telepítéskor egy ilyen -> Hibakód: 0x80070015" üzenet ugrik fel a telepítés 70-80%-a között.. A lemezt 4 hónapja használtam semmi gond nem volt vele. A laptop 4 hónapos ASUS X54HR SO310D 4GB ram, 2.3proci, 500GB tárhely és 1GB radeon videókártya.
Gyors megoldás kellene mert a héten szükségem lesz rá a vizsgáimhoz :/
Nem kizárt, hogy tönkremegy a vinyód.
Nekem legutóbb annó 5-6éve a windows telepítő akkor írt ilyen hibákat, amikor megfőtt a maxtor HDD-m (80GB, priceless :) )
Ha eredeti a windows lemezed, akkor tutira hardver hiba.
Ha nem, akkor esetleg próbáld ki másikkal.
Ha van RAID, kapcsold ki, meg a biosban a boot boostert is, (asusoknál szokott lenni ilyen)
Mondom, ha eredeti a windows lemez, akkor tuti vinyó a sz.r, ha nem eredeti akkor még lehet a lemez is.
-
mivel fájlokat nem ér el a telepítő, más hibája nem nagyon lehet.
Nem eredeti a lemez. Sok oldalt olvastam és a legtöbb helyen a RAM vagy a vinyó halálát írják :S sajnos win 7 lemezt nem tudom hogyan kell készíteni
Le tudok tölteni egy másik ISO-t de nem tudom hogyan kell úgy kiírni hogy bootolni is tudja a rendszer
A RAm hibáját (címzási hiba, akkor fordul elő, ha nem tudja az ALU megcímezni a lactch tárolókat, vagy a címzett adat nem ér célba...) Kizárnám, mert kékhalállal szokott végződni kb miden esetben.
Lemez, vagy vinyó.
Egyébként egyszerű a történet, mert úgy látom tudsz másik gépen tesztelni, (ha másik iso-t tudnál leszedni...) szedj le a másik gépre egy virtual machine-t.. pl oracle vagy akármi.
telepítsd, oda tedd fel ezt a lemezt, a virtuális gépre, telepítsd a win7-et.
Ha oda felmegy akkor tuti vinyó hiba >szervíz, ha nem megy fel, lemez.
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!