Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hova Tudok Feltenni Egy...

Swine Scorpion kérdése:

Hova Tudok Feltenni Egy Minecraft Texture Packot?

Figyelt kérdés
Fel Szeretném Rakni A Textúra Packomat (Scorpioncraft 1.0) Valahova, De Nem Tudom Hogy Hova. A Válaszokat Előre Is Köszönöm!

2013. márc. 25. 22:42
 1/5 a VÁLASZ! válasza:
Ha a saját minecraftodba akarod rakni akkor a .minecraft mappaban a texture mappába belehuzod úgy ahogy van Nem kell kicsomagolni. Mikor belépsz a játékba és rámész a texture pack pontra akkor ki kell adnia a te texture packod is
2013. márc. 25. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek kicsin hazámban! Mint bizonáyra feltűnt mi nem német nyelvterületen fekszünk (sajnos?), ezért nálunk csak a személy és tulajdonnevek, valamint a mondatok kezdődnek nagy betűvel. A mondatközi "egyszerű" szavak nem.

A kérdésedre a válasz: keress egy / több oldalt amik textúra packok terjesztésével foglalkoznak, csinálj pár screenshootot és küld el nekik a packot.

2013. márc. 25. 23:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Az 1. Válaszírónak: Interneten Valahova, Úgy Gondoltam.

A 2. -Nak: Nekem Tetszik Így.

2013. márc. 30. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, hogy emitt csesztessenek jobb ha leszoksz róla. Csak egy jó tanács. (vajon senki nem tud tipped adni, hogy hova töltsd fe, vagy az írásmód miatt válaszra sem méltatnak?)
2013. márc. 30. 23:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a MediaFire-t ajánlom.
2013. ápr. 6. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!