Mi lehet a hiba? (minecraft bukkit szerver) többi lent.
mindent úgy csináltam mint ő: http://www.youtube.com/watch?v=w_OW8ieVCyg , de amikor elindítom ezt írja ki: A megadott nevet ("C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.şexe") a rendszer n
em ismeri fel belső vagy külső
parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .
a legfrisseb javam vam, 64 bite is a program fili-ok között is JRE7 van. ugyanezt a munkát megcsináltam a régi laptopomon amin windows xp 32 bites van és tökéletesen működik. nem értem mi lehet a hiba. ötletek?
Na szóval , ne nevezd át (tehát ne ird bele a javad elérhetöségét) . Csak a letöltöt jar filet nevezd át "craftbukkit" ra és a szövegben is ami a szerver inditófileja abba is ird át az ott lévő craftbukkitot "craftbukkit"ra . És a "true -t ird át " false"ra . Ezzel már nemcsak a prémium játékosok tudnak feljöni hanem akinek nincs meg eredetibe az is! :) ezek után ajánlom őt : sakhierfan123 a youtube-on. Ahoz h mindenki fel tudjon jöni beirod a keresöbe h " whatsmyip.org" és az ottani ip-t beirod a szervered ipjének DE csak a minecraftban !! A szerver fájlban ne!:)
Nekem megy! :)
Ezt bemásolod egy szövegszerkesztöbe =>
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit.jar -o false PAUSE
Ha ez megvan elmented RUN.bat néven és látni fogod h a consoleban elkezdi legenerálni magát. Ha látod h végzett (valszeg ott lesz a done ) leállítod a "stop"
Elöször töltsd le a jart utána másold be a txt.be a. Szerverszöveget.(amit 2.ként irtam ) Bocsi fáradt vok :D és most fog majd futni ha lefutot akk nyomj egy stop ot és látni fogod h a mappába ot vanak a file-ok pl.world,plugins,stb.. És van egyolyan h server.properties ezt nyisd
meg egy szövegszerkesztővel (pl.notepad =ajánlom) aztán következik a szerver bekonfigolása :)
A legfontosabbak : ( ird át őket ahogy én itt )
Online-mod - false => igy mindenki fel fog tudni jönni .
Whitelist - on (whitelist add név - berakhatod haverjaid a listára, igy más nem fog tudni feljöni csak aki a listán van )
Motd => ide a szerod nevét kell beirni
A többit ne állítgasd át! :)
van egy olyan is h "ip: " IDE NE IRJ SEMMIT!!
Ennyi az alap plugin nélküli szeró konfigja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!