Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudok torrent oldalról...

Hogyan tudok torrent oldalról letölteni?

Figyelt kérdés

Belinkelem honnan szeretnék letölteni:

***** jackson

Innen szeretnék letölteni, de sajnos nem tudom hogyan kell. Nagyon megköszönném ha valaki részletesen leírná nekem hogyan tudom csinálni, vagy hogy besetleg szükség van e valami programra mnég mellé?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. szept. 17. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:

2009. szept. 17. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, szükséged van egy torrent kliensre, ahogy azt az előző bőbeszédű hozzászóló is mondta :)

Ez lehet akár az általa belinkelt kliens is (utorrent), én is ezt ajánlom.

Ha megvan a program, letöltöd az általad belinkelt .torrent fájlt, amire ezután duplán klikkelsz, ez azt eredményezi, hogy a torrent programod elődob egy ablakot, amin megkérdi, hogy hová töltse le azokat a fájlokat, amire a .torrent fájl mutat.

Ha megadod a letöltés célját, elindul a letöltés, amennyiben van a fájlnak feltöltője (seedere).

Ha van seeder, akkor csak ki kell várd amíg letöltődik, amennyiben nincs, más fájlt kell választanod.

Ha kész vagy a letöltéssel, és szeretnéd, hogy mások is le tudják tölteni azt, akkor vissza is töltheted (te leszel a seeder), de erre semmi sem kötelez az olyan oldalakon mint a mininova.

2009. szept. 17. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Itt rengeteg infót kapsz a torrentezésről.: *****

2009. szept. 22. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek.
2009. szept. 23. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!