Hogyan tudok torrent oldalról letölteni?
Belinkelem honnan szeretnék letölteni:
***** jackson
Innen szeretnék letölteni, de sajnos nem tudom hogyan kell. Nagyon megköszönném ha valaki részletesen leírná nekem hogyan tudom csinálni, vagy hogy besetleg szükség van e valami programra mnég mellé?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Igen, szükséged van egy torrent kliensre, ahogy azt az előző bőbeszédű hozzászóló is mondta :)
Ez lehet akár az általa belinkelt kliens is (utorrent), én is ezt ajánlom.
Ha megvan a program, letöltöd az általad belinkelt .torrent fájlt, amire ezután duplán klikkelsz, ez azt eredményezi, hogy a torrent programod elődob egy ablakot, amin megkérdi, hogy hová töltse le azokat a fájlokat, amire a .torrent fájl mutat.
Ha megadod a letöltés célját, elindul a letöltés, amennyiben van a fájlnak feltöltője (seedere).
Ha van seeder, akkor csak ki kell várd amíg letöltődik, amennyiben nincs, más fájlt kell választanod.
Ha kész vagy a letöltéssel, és szeretnéd, hogy mások is le tudják tölteni azt, akkor vissza is töltheted (te leszel a seeder), de erre semmi sem kötelez az olyan oldalakon mint a mininova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!