Ha internet kapcsolatom van, akkor az XP elindulása után kb. 2 perccel minden alkalmazás bezárul és véletlenszerű zeneszámok lejátszása indul el. Hosszuk, műfajuk szintén véletlen. Ezek után semmilyen alkalmazást nem enged futtatni (firefox, vírusirtó, stb.)
Az alább vírusirtókat próbáltam: Symantec Antivirus, AVG Free, Malwarebytes. Ezek semmilyen vírust nem találnak. A tűzfal: Sunbelt Kerio (teljes).
Mi lehet megoldás??
2009. szept. 16. 21:30
1/10 anonim válasza:
Windows újratelepítés
2009. szept. 16. 21:41
2/10 anonim válasza:
próbáld meg eset smart security 4-el, nekem az van és nem volt soha vírusom és nem is lesz remélhetőleg :D
2009. szept. 16. 21:43
3/10 A kérdező kommentje:
21:41*
*Ez nem megoldás.
Te nem vagy valami nagy ász. Lazán bassz*k ki 200giga adatot? Mindig ügyeltem a gépem védelmére. Ötletem sincs mi lehet ez.
2009. szept. 16. 21:49
4/10 anonim válasza:
boot idejű vírusirtó a jó így kevésbé tudnak "elbújni a vírusok" az avast az ilyen.
2009. szept. 16. 21:55
5/10 anonim válasza:
Operációs rendszer újratelepítése. Csak azt a partíciót kell foormatálni amelyiken a windows van (valószinüleg a C).
Ha pedig csak 1 partíciód van, és nem akarod elveszíteni az összes adatod, akkor az internetkapcsolat tvégleges megszüntetése. ☺☺☺
2009. szept. 16. 21:57
6/10 anonim válasza:
egyet értek az előzővel, az avast az nagyon jó, egyébként nem kell minden fogyiságot letölteni ami nem jogtiszta stb...így "szopatják" a jónépet...a programba írják a vírus forráskódját, te használod aztán egy idő múlva beindul és írt mint egy terminator, és a vírusírtód még csak fel sem ismeri mert úgy érzékeli mintha az a program futna amit letöltöttél és átment az ellenőrzésen
2009. szept. 16. 21:59
7/10 anonim válasza:
Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást és Csökkentett módban futtasd le a vírusirtót, kémprogram irtót. Nálam se volt még komolyabb baj, ennek ellenére most két napja bosszant a Voda, állandóan megszakad a kapcsolat, a Firefox kezdőlapját NEM tölti be (www.google.com/firefox). Mintha valami szándékosan és erőszakosan blokkolná a Firefoxot. Az IE és a Chrome működik. Ugyanakkor ESS van a gépemen. És az A-Squared fogott egy vírust!
2009. szept. 16. 22:35
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, próbálkozom!
2009. szept. 16. 22:44
9/10 Hintalow válasza:
És a saját érdekedben, ne tárold egy partíción a privát adataidat, és a rendszert, mert ha bekapsz egy olyan fertőzést, amin csak az újratelepítés segít, akkor kampó a dolgaidnak
2009. szept. 17. 11:35
10/10 anonim válasza:
Én is az avastot ajánlom.Nekem is az van és MINDEN vírust felismer és megsemmisít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!