NCore. Még nem regisztráltam, ezért érdeklődöm, hogyan kell használni az oldalt? Hallotam a fel le töltés, és a seedelésröl . De ha nem töltök le akkor milyen teendőim vannak. Milyen ürün kell seedelni stb. Ez a rész érdekelne.
Nem 0,6-os arányig kell visszatölteni!
Ratio-free rendszer van, tehát nem arányban szabják meg a köetelményt, hanem időben:
Hátravan=(1-arány)*(48+0.4*letöltött adatmennyiség)-seedben töltött idő
arány -> az adott torrenten elért arány
letöltött adatmennyiség -> az adott torrentből letöltött adatmennyiség
seedben töltött idő -> szintén az adott torrentre vonatkozik
Alapból 48 óráig plusz a letöltött mennyiség GB-ban számolt mennyisége szorozva 0,4 órával. Ha meg nő az aránya, akkor ennyi idővel csökken az idő. Tehát ha 0,6-os arányig töltöd vissza, az még nem elég, akkor is még legalább 19 óráig seedben kell maradnod.
Azt elfelejtettem, hogy erre min. 2 heted van, tehát ha naponta megy 3-4 órát a gép, simán teljesíthető. Rengtól függően pedig van hit'n'un, vagyis nem teljesítetted a kötelezettségeidet, de akkor sincs baj.
Ez alapból havi 5, tagnak 10, mindenki másnak korlátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!