Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntu telepítés hiba?

Ubuntu telepítés hiba?

Figyelt kérdés

Windows 7-et használok de elég ramaty és gondoltam h mellé telepítem az ubuntut és aztán meglátom, hogy melyiket fogom használni. 1.kérdés-meg tudom azt csinálni, hogy feltelepítem a windows mellé az ubuntut és aztn letörlöm a windowst adatvesztés nélkül?

2. a hiba az, hogy miután letöltöttem a legújabb ubuntut ami 32 bites. aztán rákattintottam és a deomon tools csatlakoztatta a képet. Elindult a telepítő letörtöltette velem az előző ubuntut(mert előtte is próbálkoztam) rákattintottam, hogy telepítés, felrakta és újraindította a gépet. Elindult egy narancssárga alapon lévő ubuntu feliratos ilyen boot-olás vagy mi 5fehér pont egymás után narancssárgult be:D. Aztán ezt csináálta egy darabig de aztán kiírta ezt:Busybox v1.19.3(ubuntu 1:1.19.3-7ubuntu1) built-in sheel (ash)

Enter 'help' for a list of built commands.

(initramfs) Unable to find a medium containing a live file system.

Mi és miért hiányzik?

2013. márc. 20. 18:00
 1/3 Chello ***** válasza:

Neméri el a filerendszeredet.

Nem tudom miért. Talán megsérült vinyó vagy valami nyomoréksága a pingvinnek. (Töröld le a partyciókat és készíts újakat.)

A zárójeles a kaland. Egyébként ne akard nem neked való.

A jövőben is ennyit szpnál, mert ilyen.

Bírom a linuxosokat "érteni kell hozzá" mennyi dolgot használunk amikhez nem értünk mégis működnek..

Sajnos a windows sohasem volt elég hibátlan, de legalább mindenre felmegy, amit kapsz az többnyire működtethető és ezért cserébe egyáltalán ne kell érteni hozzá.

Ráadásul ez a 8 beli csempe rendszer.. én ezt nem akarom megszokni. Lassan nem lesz amit közepes értelemmel használni lehetne idegbaj nélkül. (Tényleg szarabb a 7 mint az xp volt, de legalább 15 év után valamenyit változott és "stabilabb"??)

2013. márc. 20. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Hibás a CD, töltsd le és írd ki a telepítőt ismét!
2013. márc. 20. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát, első blikkre valami baromságot csináltál...

1, Win7 mellé telepítésnek miért daemon toolsba raktad be? tessék szépen kiírni és úgy telepíteni next-next finish, majdnem hülyebiztos a telepítés, annyira komplex mint egy win7 install, csak ez nem kér kódot...

2, Miért win7 alól kezdesz egy rendszert telepíteni?? Win7 telepítésnél is futó rendszerből indítasz?

2013. márc. 20. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!