Ubuntu telepítés hiba?
Windows 7-et használok de elég ramaty és gondoltam h mellé telepítem az ubuntut és aztán meglátom, hogy melyiket fogom használni. 1.kérdés-meg tudom azt csinálni, hogy feltelepítem a windows mellé az ubuntut és aztn letörlöm a windowst adatvesztés nélkül?
2. a hiba az, hogy miután letöltöttem a legújabb ubuntut ami 32 bites. aztán rákattintottam és a deomon tools csatlakoztatta a képet. Elindult a telepítő letörtöltette velem az előző ubuntut(mert előtte is próbálkoztam) rákattintottam, hogy telepítés, felrakta és újraindította a gépet. Elindult egy narancssárga alapon lévő ubuntu feliratos ilyen boot-olás vagy mi 5fehér pont egymás után narancssárgult be:D. Aztán ezt csináálta egy darabig de aztán kiírta ezt:Busybox v1.19.3(ubuntu 1:1.19.3-7ubuntu1) built-in sheel (ash)
Enter 'help' for a list of built commands.
(initramfs) Unable to find a medium containing a live file system.
Mi és miért hiányzik?
Neméri el a filerendszeredet.
Nem tudom miért. Talán megsérült vinyó vagy valami nyomoréksága a pingvinnek. (Töröld le a partyciókat és készíts újakat.)
A zárójeles a kaland. Egyébként ne akard nem neked való.
A jövőben is ennyit szpnál, mert ilyen.
Bírom a linuxosokat "érteni kell hozzá" mennyi dolgot használunk amikhez nem értünk mégis működnek..
Sajnos a windows sohasem volt elég hibátlan, de legalább mindenre felmegy, amit kapsz az többnyire működtethető és ezért cserébe egyáltalán ne kell érteni hozzá.
Ráadásul ez a 8 beli csempe rendszer.. én ezt nem akarom megszokni. Lassan nem lesz amit közepes értelemmel használni lehetne idegbaj nélkül. (Tényleg szarabb a 7 mint az xp volt, de legalább 15 év után valamenyit változott és "stabilabb"??)
Hát, első blikkre valami baromságot csináltál...
1, Win7 mellé telepítésnek miért daemon toolsba raktad be? tessék szépen kiírni és úgy telepíteni next-next finish, majdnem hülyebiztos a telepítés, annyira komplex mint egy win7 install, csak ez nem kér kódot...
2, Miért win7 alól kezdesz egy rendszert telepíteni?? Win7 telepítésnél is futó rendszerből indítasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!