Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » WIN XP telepítés. Hol a hiba?

Sylon83 kérdése:

WIN XP telepítés. Hol a hiba?

Figyelt kérdés
Elkezdtem telepteni az XP-t , jól is ment , leformáztam neki a partíciót , fel tette azt a néhány fájlát.Újraindult, és ekkor kéne bejöni a rendes normális telepítőnek, de nem jön elő, csak újra az a DOS-os felület.Mit tegyek?Most igazából semmi sincs a gépen.

2013. febr. 22. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Mikor újraindul, vedd ki a CD/DVD-t. Aztán, ha bejött a grafikus képernyő akkor mehet vissza.
2013. febr. 22. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
hányas szervízpaku a windowsod ?
2013. febr. 22. 21:47
 3/7 A kérdező kommentje:
SP3-at próbálok feltenni.Amúgy megpróbáltam kivenni, és hacsak valamit nem (megint) rosszul csináltam akkor az se megoldás, de majd azt is megpróbálom újra.
2013. febr. 22. 23:16
 4/7 A kérdező kommentje:
HA nincs bent a lemez indításkor azt írja ,hogy Hiba a rendszer elindításakor.
2013. febr. 22. 23:26
 5/7 gábor69 ***** válasza:
"..de nem jön elő, csak újra az a DOS-os felület.." Egész pontosan mit ír ki ? Mert újraindulásnál elvileg ezt kellene kiírnia : " Nyomjon meg egy gombot a CD-ről való indításhoz .... " Mert ugye nem nyomsz meg egy gombot se , hanem vársz és elindul a vinyóról , hogy onnantól kezdve a telepítő fájlokról induljon , úgy folytatva a telepítést .
2013. febr. 23. 08:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Kihozza amit mondtál , és Írja ,hogy "CD-ROM-ról való indításhoz nyomjon megy egy gombot" , majd várni kell néhány másodpercet , és kiírja a végére , hogy "Hiba a rendszer betöltésekor."
2013. febr. 23. 12:02
 7/7 tobihacker válasza:
szia vedd le a vincseszert a gépről tedd rá egy másik gépre onnan telepítsd fel dobd vissza a vinyot és 3szor indítsd újra ha betöltött...
2013. febr. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!