Hangszínszabályzó Ubuntu Linux alatt hogyan?
Sziasztok
Olyasmi hangszínszabályzó segédprogramra lenne szükségem, mint amit a hangkártyagyártók Windows alá szoktak "szálltani". (Példáula Realtek-nek is van SoundManagere)
Nekem csak az equalizer állítás lenne fontos, de sajnos linuxon még csak a lejátszókba találtam ilyent. Én meg youtube-hoz is szeretném használni.
Van az online shopja nem?
Pár percig fent volt a 10-es és úgyláttam onnan szed le hozzá mindent.
:) Linuxosok szerint "minden van hozzá és letölthető" :)
hm.. amikor tanultuk megkérdeztem a tanáromat, hogy ha beteszek egy cd-t miért nm tudom kivenni többé.. Azt felelte: "le kell csatlakoztatni" a rendszer erre képtelen volt "mert kellhet távoli elérésben másoknak is"
Ez alapvetően akkor még debiljancsi volt nem az ubi.
Én tényleg szeretném hinni, hogy a linux valamikor felhasználóbarát lesz és talán most letölti neked az eq-t a készletből :)
Fél perc guglizás eredménye volt, gondolom erre van szükséged.
A linux (sőt, unix) meg alapvetőden direkt olyan, amilyen. A felhasználók (hacsak nem tudják a root jelszót, de ne tudják, illetve a jogosultságok és ép ésszel vannak beállítva) nem tudnak egymásnak ártani (lásd az umountolandó cd is),és Vindózpistike se tudja letörölni a gyökérkönyvtárat egy faceroll-lal :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!