Witcher 2 segítene valaki?
Figyelt kérdés
Üdv. Az lenne az én kis problémám hogy chapter 2-n járok Iorveth oldalát választottam.Megmérgezték saskiát! A szalmagyopárt megszereztem a mágikus erekjét megszereztem! Itt jön a gond, a hol van Triss Merigold questbe a trolloktól megszereztem triss sálát de nem tudom odaadni philippának mert saskiát ápolja! Stennistől nem tudok vért kérni, mert elsőnek másról beszéltem vele és csak annyit mondj "get out"(kifelé) és elzavar más quest nincs. Ugyebár az emlékezés rózsája kell de az trissnél van és nemtudok trisshez eljutni mert philippával nem tudok beszélni! Előre is köszönöm a segítségeteket!2013. márc. 18. 17:29
1/1 anonim válasza:
Philippának a háza eggyel hátrébb van és nem ott ahol a 2 elf áll őrséget. Csak a térkép arra fele jelzi és olyan mintha ott lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!