Tudtok mondani jó RTS/RPG Játékot PC re? Ezeket ismerem! (STARCRAFT 1 2, COMMAND AND CONQUER ÖSSZES, WITCHER, WOW, SUPREME COMMANDER1-2, DARK MESSIAH, MIGHT AND MAGIC ÖSSZES. )
Figyelt kérdés
Gépem Adatai: 128MB Radeon 9800 Pro, 1GB RAM DDR2, INTEL P4 3,2 GHZ.
Tehát CSAK RTS Vagy RPG Kellene AZON KÍVÜL Amit írtam!
Ha lehet többet is írjatok köszi!!
2012. nov. 19. 16:34
1/5 anonim válasza:
Dungeon Siege, Oblivion, Morrowind, Empire Earth, Rome: Total war, Drakensang
2/5 anonim válasza:
Warcraft 3, The Elder Scroll 3 és 4, Total War széria régebbi darabjai (Medieval 1-2, Shogun), Towns, Civilization, Warhammer 40K: Dawn of War - Dark Crusade.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe, majd ha eszembe jut valami még írok ! :)
3/5 anonim válasza:
Ha régebbi játékok is mehetnek, akkor én nagyon szerettem a Gothic 1 és 2-t. A legjobb RPG szerintem a régi jó öreg Baldur's Gate 2 (az egy se rossz)
Újabbak közül nekem a Dragon Age 1 is tetszett, a 2 már nem annyira
4/5 anonim válasza:
Nekem örök kedvenc a diablo, én megettem a 3 at is, a 2 is megvan és számomra megingathatatlan! :D
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek megy a zöld! Ha tudtok még írhattok nyugodtan... :)
2012. nov. 22. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!