Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Internet explorer 10 alatt...

Internet explorer 10 alatt miért nem megy a facebook teljes csevegés megtekintője?

Figyelt kérdés
Ha valakivel chatelek,az működik,de,ha a vele való teljes beszélgetést szeretném megnyitni,azt nem tudja sajnos.Van vkinek vmi ötlete erre?
2013. márc. 16. 17:39
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Letöröltem a 10-es frissítést.A 9-es verzióval szépen megy minden.Visszatéve a 10-est ,ugyanúgy nem működik:(
2013. márc. 18. 21:37
 12/23 anonim ***** válasza:

Hát akkor ne hagyd hogy frissítsen 10-re :D

Amúgy meglestem gyors IE 10alatt rámegyek, hogy üzenetek, ott kiválasztok egy embert és görgetem felfelé a sok sok üzenetet és tökéletesen gyorsan megjeleníti.

Nem tudom pontosan erre gondoltál-e, hogy nem jó (nem ismerem a facebookot, mert nekem nincs sajátom)

2013. márc. 18. 22:21
 13/23 A kérdező kommentje:
A facebookban van olyan,hogy chatelsz vkivel és meg lehet jeleníteni a teljes beszélgetéseteket,mint ha egy archivum lenne.Vagy,ha vkivel chatelsz és chatelés közben kilépsz a facebookból,akkor,ha újra belépsz,akkor közli,hogy van üzeneted és ugyanezt a funkciót használod.Engem nem izgatna,mivel én Chrome-ot használok,de a párom Explorer párti.A céges gép Explorer 10-esén megy minden tökéletesen,itthon sajna nem.De akkor nem frissítem 10-re,nem tudok mást kitalálni.
2013. márc. 19. 05:10
 14/23 A kérdező kommentje:
Ezek a frissítések egyébként is érdekesek.Windows Mobile okos telefonom van.Ott is furcsa,hogy a 7.5-ös verzió 7.8-ra frissítés után lassabban nyílnak meg a programok és van,hogy alig bírja bezárni azt.Valaki meg pont az ellenkezőjéről számol be,hogy a frissítést követően megtáltosodott a rendszer.Nagyon esetleges kinél,hogy működik a dolog egy-egy frissítést követően ugyanolyan rendszer esetén.
2013. márc. 19. 07:37
 15/23 anonim ***** válasza:
mert ahány hardver annyi féle.
2013. márc. 19. 08:36
 16/23 A kérdező kommentje:
A windows phone-nál pont azért határozták meg a minimum specifikációt,hogy ne legyenek érdemi különbségek.A facebook-os dolog meg nem hinném,hogy hardveres probléma,főleg,hogy a céges és az otthoni gép meglehetősen hasonló.
2013. márc. 19. 08:38
 17/23 A kérdező kommentje:
Most újra felraktam otthon és működik,viszont a cég webshop oldalán van egy apró hiba,de az mindkét gépen ugyanúgy jelen van.Van még mit fejleszteni az Exploreren:)
2013. márc. 21. 10:05
 18/23 A kérdező kommentje:
Törlöm,nem jó:(
2013. márc. 21. 19:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Nálam még midnig jó.

Szerintem a windows-oddal lesz valami bibi.

Active X vezérlő ilyesmi telepítve van a gépen?

2013. márc. 21. 20:45
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem szoktam semmit sem telepítgetni.Azt vettem észre,hogy akkor csinálja ezt,amikor a CCLeaner le van futtatva.
2013. márc. 22. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!