Hogy lehet skypeon élőhangos beszélgetést felvenni?
Kérem,arról ne beszéljen,papoljon nekem senki,hogy ez illegális,meg mittudomén.
Interneten keresztül szeretnék egy internetes portál újságírójaként interjút készíteni valakivel(a hangot az engedélyével venném fel),erre pedig 2 mód van: az,ha elküldöm a kérdéseimet emailben akár levéltestben vagy egy Word dokumentumbanés ő válaszol rájuk és azt teszem közzé a portálon interjú címén,és ez.
Én azért emellett döntöttem,mert így ha valami olyant mond,akkor arra bővebben rá is tudok kérdezni,míg e-mailben ez több tucat e-mailváltásban mehetne, hogy mond valamit,abban én találok valami érdekeset,arra rákérdezek,válaszol,ecetera...így lehetne akár 10-20 emailváltás is a dologból,a vége meg az lenne,hogy marha sok melóm lenne vele,míg az egészet interjúcikké formálnám.
Ha ugyanezt skypeon csináljuk,akkor -ha az egészet az interjúalany engedélyével fel tudnám venni- utána csak azt kellene leírnom... (és mivel hallás után jól írok... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!