Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows vista menne a gépemen?

Windows vista menne a gépemen?

Figyelt kérdés

Alaplap:Gigabyte Ga-K8NF-9

Ram memória:1535MB

Videókártya:Nvidia Geforce 6200 turbocache

Processzor:AMD Athlon 64,1800MHz

Hdd:Western Digital 120GB Ezek az adatai a gépnek,most xp van rajta.azt tudom h a win7-hez gyenge.De a vistahoz?Tehát az aero menne-e rajta meg stb??

2013. márc. 16. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont hogy a Windows 7nek kisebb a gépigánye mint a Vistának, ennek ellenére azt sem ajánlom 2 gb ram alatt !Marad az Xp erre a gépre
2013. márc. 16. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
amúgy igen, menne az aero vele !
2013. márc. 16. 09:42
 3/6 A kérdező kommentje:
xp-t unom akkor is ráteszem a vista-t.aztan majd meglassuk mi lesz .Win 7-is volt a gépen az is jól ment rajta de az aero-t nem szerette.Az alaplapi lapkakészlet csak xp-t támogat de feltettem xp driver-ét win7-re és ment vele
2013. márc. 16. 09:54
 4/6 anonim ***** válasza:
a Windows 7 ELMÉLETBEN menne rajta, de nagyon akadna néha, és igényesebb programokat nem bírna alá
2013. márc. 16. 11:51
 5/6 A kérdező kommentje:
megy a vista nagyon szépen az aero is ment mig fel nem tettem a videokártya illesztőjét.mit csináljak szedjem le az illesztőt h menjen az aero???
2013. márc. 16. 12:02
 6/6 anonim ***** válasza:
a vistához kiadott driverek is jók a 7re , azt a videókártya drivert használd hozzá !
2013. márc. 16. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!