Hogyan töröljem a The Sims 3-mat?
Megpróbáltam Vezérlőpulton keresztül a Programok eltávolításával törölni de azt írja, hogy zárjak be minden telepítési folyamatot.
Újraindítottam de még mindig ezt írja. Már hetek óta szenvedek vele :/
Beakadt az msiexec.exe azt a folyamatot lődd ki!
(Ez a folyamat lehet megfertőződött egy vírussal, ellenőrizd a géped!ha igen, lehet újra kell telepítsd a windows installer szolgéltatást!)
A telepítési folyamatot pedig az végzi legalább is a windows-ban! Nem lehet hogy bent van a lemez, ha igen vedd ki, válaszd le.küldenél egy képet a hibáról?
Nézd meg mit ír az eseménynapló, lehet valam letöltés megy a háttérben. Szakítsd meg a netet.
Ha valami gond van az eseménynapló -ban lesz leírás! Esetleg használhatnál uninstall programot, mert a Win az egy kalap. Esetleg frissítsd az installer szolgáltatást!
ezt találtam a neten:
Próbáld meg manuálisan törölni a mappákat a programfiles -ből és a dokumentumokból is
Keress rá a fájlrendszerben és törölj (Electronic Arts, sims)
Keress rá az InstallShield Installation Information mappára és a következő könyvtárat töröld:
C05D8CDB-417D-4335-A38C-A0659EDFD6B8
A registry -ből a következőket:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\
HKEY_CURRENT_USER\Software\
töröld a következőt is:
C05D8CDB-417D-4335-A38C-A0659EDFD6B8
Valahol itt lesz:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Keress rá itt is a sims -re:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes
(Ha biztosra mész keresővel keresd meg a kulcsokat.)
Ezt találtam a neten:
Hurráhurrá :D
Működik köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!