Hogyan töröljem ki a Sims 2-t a gépemről?
"Programok telepítése és törlése"--> Itt nem találok Sims 2-t, csak a Total Commanderben, de nem engedi törölni. Deamon Tools-ból kivettem, de úgysem:(
Minden mást kitöröltem, ami Sims 2 volt. De ezt az egyet nem engedi, újra szeretném tenni a gépemre. Köszi a segítséget!
Nálam is ez volt a szitu.Az unokaöcsi, ugye, egyesítette a kiegészítőket.Az egyik kérte a CD-t, ezért le kellett törönlöm.De itt jött a probléma:Az alapjáték is vele ment!Mi sem találtuk a programok telepítése és törlésében.Az ikon kint volt az asztalon.A mappa meg a dokumentumokban.Aztán le kellett törölni az összes kiegészítőt.Majd, a végén rájötte,, hogy ha a mappát és az ikont törlöm, akkor az egésu elszáll.Csak az ikon törlése közben azt írta ki, hogy a ez csak a parancsikon.Hogy a programok te.és tö.-sében kell törölnünk.Én kidobtam a mappát, és újra felraktam.Azóta sem egyesítünk.:D
Ha neked nincs mappa, akkor nemtudom, mi lehet a baj.De azért remélem, segítettem Neked.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!