Hangkártya Driver?
Sziasztok! Újratelepítettem a Windowst (home premium 64bit) és minden driver oké, csak a hangkártyáé nincs a helyén. Bárhonnan töltök le az nem lesz jó, próbáltam már Cobra Driver Pack-el is, de nem játszik le semmiféle hangot. Hangkártyámhoz az Everest 2 félét ír: ATI Radeon HDMI @ High Definition Audio hangvezérlő [1002-AA90] [NoDB]
ez a másik: Realtek ALC1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2]
esetleg valaki/valami? :)
windows mi? xp home premium, windows 7 home premium?
leírtad milyen hibás driver-ek vannak feltelepítve. A hangkártyád típusa kellene, amihez keresel driver-t!
ezeket meg vakard le az eszközkezelőben (eltávolítás)!
(futtatás: devmgmt.msc)
Az összegzésben nézd meg milyen hangkátryád van.
ALC1200 -lenne elvileg.
ez lenne az:
vagy ez (win7):
eszközkezelőben mit ír? Megfelelően működik?
jobb klikk a tálca hangerő ikonon.Hangtulajdonságok beállítása. Nézd meg, hogy a hanghullám (wave) nincs -e lenémítva.Itt megnézheted a tulajdonságoknál a driver-t.
Ha nem találod akkor a windows telepítés hibás, hiányzik az sndvol32.exe. futtatásba beírod sndvol32.exe megjelenik a hangtul.?
Javítás :
Behelyezed a Win cd-t.
Futtatásba cmd
parancssorba cd i386
expand sndvol32.ex_ system_root\system32\sndvol32.exe
Hang drivert sok más program is elhelyezhet, viszont nem mindegyik működik megfelelően.
az alapértelmezett beállítása a jobbklik ka hangerő ikonon hangtulajdonságok audió fülön.
szóval ha nincs hangerőikon:
cd i386 [enter]
expand sndvol32.ex_ system_root\system32\sndvol32.exe [enterg
A video és hangfájlok lejátszásához szükséges beépülő.
A videók különböző tömörítési eljárással vannak tömörítve így azt az oprendszernek fel kell ismerje!
Erre szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!