Cryteknél dolgozhatok, ha mérnök informatikusnak tanulok?
A Cryteknél akkor dolgozhatsz, ha felvesznek oda.
Amennyiben megfelelő tudásod van, takarító végzettséggel is bekerülhetsz, ha meg bukdácsolva elvégzed járhatsz te a legkirályabb egyetemre is.
Az esély megvan rá de az nagyon kicsi, csak akkor ha a legjobbak között is a legjobb leszel. Ez alatt nem csak a tanulmányi eredményt értem, az amit a suliban tanítanak, messze nem elég ehhez.
Inkább a Google-hoz érdemes menni. Eu-s szemmel nézva is jól fizetnek a munkahelyek kialakítása pedig valami eszméletlen.
en mindig jatekfejleszto akartam lenni,programozas,designolas,stb :)
de mernok infoval is elerhetem ezt? Vagy kotelezo lenne a programtervezo informatikus?
ÉRTSD MÁR MEG, hogy oda maximum protekcióval tudsz bemenni. Felejtsd el, ez már a századik ilyen kérdés. Ez olyan, mintha űrhajósnak akarsz menni.
Tavaly vagy tavalyelőtt 50 embert bocsájtottak el a budapesti Crytek-kirendeltségtől és megalázó projekteket sóztak rájuk: táblagépekre való játékfejlesztés.
A másik pedig, hogy van olyan játékprogramozó, aki három hónapig nem is látja sehol a fizetését.
Nagyon durva vagyok, de inkább a valóságban élj. Budapesten akár 300 pályakezdő szoftverfejlesztőnek van hely, még ha nem is játékot csinálnak.
Amúgy programtervező informatikus szakot ajánlanám.
Üdv, egy 21 éves informatikushallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!