Miért szaggatnak a játékok miután felrakom a VMware-t?
Nem hiszem , hogy a VMware okozta, hacsak nem fut játék közben aminek semmi értelme. Én inkább a Xenocode -ot preferálom, ha portable...
Registry pucolás (portable progik főleg VMware, ezért nem szeretem) telepíkolják.
Töredezettségmentesítés
Ideiglenes fájlok kitakarítása.
Ennyit tehetsz nem tudom milyen takarító programjaid vannak Nekem jók de fizetősek.
Your uninstaller egy olyan xy hogy levakarni is nehéz. Uninstall programnak használj olyat ami telepítés felügyelettel rendelkezik (Uninstall tool, total uninstall)
Ha portable progikat készítesz, akkor a Total uninstallal reg fájlba mentheted a telepített program bejegyzéseit amit csak importálsz a készítő programba. Erre én a Spoon Studio -t használom.
CCleaner meg jo általános takarításra, de registry pucoloja gyenge.Inkább Registry Reviver vagy jv16powerTools!.
esetleg a ccleanerhez használd ezt nem kissé kibővíti a CCleaner fájltisztítóját!!!
töredezettségmentesítés meg alap, a Win beépített mentesítője sz@r bár a Win7 -től beszállt a fejlesztésbe a Diskeeper!
Ez utóbbit ajánlom.
játékok töredezettsége tudja leginkább szaggatni és a háttérben futó folyamatok, vírusírtó/tűzfal akadályozza, jobbat nem tudok.
Eseleg felbontást nem bírja (grafikai beállítások)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__3..
Amennyiben bootolhatóvá teszed a pendrive -ot akkor igen.
Win8 nál nem tudom működik -e a flashboot, de vannak más boot pendrive progik is (google)
pl.:WinToFlash
Jobb mint újratenni!
Én 4 éve nem nyúltam a videokártya beállítások -hoz, frissítés meg 2005 -óta nincs szóval úgymarad....
Ja de 1x akkor is csak felbontás az új monitor miatt!
örülök hogy sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!