Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Vista rendszer, erre a...

A Vista rendszer, erre a gépre megfelelő?

Figyelt kérdés

Processzor: Intel celeron 1.60 GHZ

Ram: DDR3 2GB

Videókártya: Intel HD Graphics Integrált

Ezenkívül közölném hogy a Vistát e kérdés alatt nem kell ócsárolni, hiszen tudtommal teljesen jó.

2013. febr. 21. 14:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Vagyis ha a win7 így viselkedett, akkor a Vista is ugyan így fog? Kevesebb FPS játékokban, stb..?
2013. febr. 22. 09:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem kizárt.
2013. febr. 22. 18:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Tisztelt kérdezö én a 7 es válaszadoval értek egyet, nekem minden müködik vistán, a 8 as válaszadoval nem értek egyet mert én jártam ugy win 7 volt a gépemen nem ment rajt rendessen az internet aztán a feltelepitet játékok se amihez nekell internet, amig nemvolt rákötve internet müködötek a játékok az internetet 3 napig birta a win7 aztán teljesen kipurcant. Fogtam a gépet bevittem egy szombathelyen számitógépszervizbe vistát kapot a gép minden jó rajt csak az internet explorer 7 böngészöt kell frissiteni minimum einternet explorer 8 ra vagy 9 re. Probáld ki a vistát szerintem, nekem 5200 proci 500gb winyó 2 gb ram a videokártya nem integrált nembirta a win7 et mert az egy fos.
2013. febr. 23. 16:50
 14/21 anonim ***** válasza:

13#

Szerintem nem a win7 el volt ott a baj, hanem a géppel:D De ezért is mondom hogy úgy is mindenki mást fog ajánlani. Az se igaz hogy haladni kell a korral, mert a win8 még egyáltalán nem tökéletes. win7. De az igaz hogy ha win7 et nem bírja, akkor vista-t se igen fogja:I

2013. febr. 23. 17:02
 15/21 anonim ***** válasza:
A gépemnek mi baja lehetne ? Akkor nem müködne vagy lehet hogy rosszul let feltelepitve a win 7 mert egy ismerös csinálta D D. A számitógépem Metro áruházban vettem de nem gyenge gép
2013. febr. 23. 20:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Az utolso mondatod is félig igaz mert a vistának erösebb gép kell mint a win 7 nek, ti írjátok vista jobban eszi a ramot erőforrás zabálonak szokták itt emlegetni a win 7 kevesebb ramot eszik akkor azért a win 7 nek picivel gyengébb gép kell D D
2013. febr. 23. 20:31
 17/21 A kérdező kommentje:

Na gondoltam hogy a két fél össze fog akadni :D

Annyit kérek csak hogy saját tapasztalatból beszéljünk. Az a leg egyenesebb.

2013. febr. 23. 23:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Énarol beszéltem, nem vitatkozok senkivel mindenki megírta a véleményét ennyi,amugy én nemsokat értek a számitogéphez nő vagyok csak nagy winchester legyen meg vista mert kinézetre nemtetszik a win 7 win xp
2013. febr. 24. 09:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb ha maradsz XP-nél.Amíg fel tudja dolgozni a rendelkezére álló erőforrásokat,addig nem kell váltani.Amúgy a vista pont azért gyenge rendszer,mert rá nem sokkal jött a 7-es és nem jöttek update-ek.

A másik pedig hogy a RAM nem eredeti mennyiség igaz? :D ...szerintem !2 magos! proci mellé hasonló órajellel elég 1GB...

2013. febr. 25. 20:28
 20/21 anonim ***** válasza:
Dehogy, nincs értelme vitatkozni. Az viszont igaz hogy a wistának több ram kell.
2013. febr. 25. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!