Megfelelő operácios rendszer lenne az Ubuntu?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok!Laptopom van!Tanulni és netezni valamint zenéket hallgatni használom és képeket is szoktam szerkeszteni!A neten facebook-ozok skypezek e-mailozok és youtuben szerkesztek videókat!Képeket szerkeszgetek!És fontos szempont lenne hogy tudjam csatlakoztatni sony ericsson xperia x10 mini pro telefonom....Ideális rendszer?Sok jót hallotam róla!2012. márc. 21. 22:01
1/2 anonim válasza:
Amiket leírtál, azokra teljesen jó, sőt amúgy is. De a telefonnak alaposan nézz utána, mert állítólag nehéz felmasszírozni rá.
Töltsd le az Ubuntu-t, írd CD-re, és indítsd live módban, úgy nem kell telepíteni, csak kipróbálhatod.
2/2 lindmayer válasza:
de ha van egy gigás pendrive-od, akkor cd-t sem kell rá pazarolni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!