Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ubuntu 12.10 tudja kezelni...

Ubuntu 12.10 tudja kezelni valahogy az iPhone készüléket?

Figyelt kérdés

Szeretnék zenéket másolni az iPhone 4 telefonomra, de nem készítettek iTunes programot Linuxra...

Nagyon köszi a segítséget! Remélem létezik valami megoldás : )

2013. febr. 18. 20:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Jó, hát sajnos drága az iPhone, köszönhetően az eltúlzott vámnak és az Apple pofátlanul nagy haszonkulcsának" - javítva.
2013. febr. 21. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha az Androidod lassú meg lefagy, az csak azért van, mert nem értesz hozzá és minden szemetet rátöltesz. Ésszel használva teljesen hálás jószág, csakhát... van, akinek pénze van, de esze nincs... belőlük él az összes Apple-höz hasonló cég.
2013. febr. 21. 19:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért ne rakhatnék ár? Én használok vagy 50 programot. Egyébként nekem is Andorid-os telefonom van, ami ráadásul majdnem egy százas volt bő egy éve és egy kalap sz@r. Nem tudom, hogy hanyadik főzött ROM van rajta és még most sem vagyok teljesen elégedett vele. A pár hónapos csúcstelefonokról lehet talál elmondani, hogy azok már valóban használhatóak
2013. febr. 22. 11:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha főzött romot teszel rá, aztán mérgelődsz, hogy nem működik jól, akkor meg is érdemled...
2013. febr. 23. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ezzel a főzött rommal működik most a legjobban. A gyári egy kalap sz.r. Lassú és instabil.
2013. febr. 23. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!